kimmi Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Pred vyše dvomi rokmi som kúpil fábiu vo výbave JOY (kožený volant,rýchlostka,ručná)a mala dosť ošúchaný kožený volant,no ošúchanie bolo iba z ľavej strany k vrchu volantu.Kilometre overené 106 000 auto nebúrané.Teraz mám stav kolometrov 140 000 a ošúchanie na volante sa vôbec nezmenilo.Mohlo by to byť ošúchané napríklad od prsteňa,potu rúk.Zaujímavé že sa nemení to ošúchanie. Má s tým niekto skúsenosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Niektore auta uz po 30 000km maju volant v hroznom stave. Zalezi od majitela ci nosi prstene,retiazky,hodinky. Daj si na to potah MARIA CAVALLO a volant bude ako novy. LINK: http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-kozene-potahy-volantu-maria-cavallo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 vykasli sa na potah a daj si to potiahnut, vyzera to lepsie jak origo http://www.volanty.szm.com/Obsivanie_volantov/Hlavna_stranka.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 18. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Všetky tieto stránky som pokukal,už kožený volant je úplne iný ako obyčajný v lete sa tak veľmi neprehreje a v zime sa skorej zohreje.Skôr som chcel vedieť či môže byť taký ošúchaný,tak teda asi áno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Mám nedávno nasazený kožený potah volantu, Maria Cavallo. Volant vypadá moc pěkně a je příjemný na úchop. Ale pozoruji zde jeden jev - pokud se rychleji točí volant např. při vracení po zatočení - tak pociťuji pálení v ruce. Toto jsem před tím s potahem koženkou nepozoroval. Volant je zřejmě drsnější a možná až se více "ošoupe" tak tento jev zmizí. Máte s tímto někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Měl jsem ten potah hodně dávno ve feldě. Kůže je kvalitní,ale asi za 4 roky deního používání to na něm bylo už znát. Neloupal se,ale mírně odřený byl. A máš v tom pravdu,že je asi i maličko drsnější. Vzhledově mě trošku štval vzhled potahu kolem ramen volantu. Ale stím se nedá nic dělat u potahů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Napadlo mě potah něčím malinko naimpregnovat, i když to výrobce v žádném případě nedoporučuje, ale mám obavy, aby nezůstaly fleky nebo ještě něco horšího. K tomu vzhledu kolem ramen - při nandávání jsem se snažil, aby nebyl vidět provázek tam, kde to nejde stáhnout k sobě, tedy jsem to v blízkosti ramen nestahoval - to mi přišlo jako nejlepší řešení, ale celokožený volant to samozřejmě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Můžeš jej ůplně v pohodě přetřít ubrouskama na ošetřování kůže. Koupíš je na každé benzince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.