Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pred vyše dvomi rokmi som kúpil fábiu vo výbave JOY (kožený volant,rýchlostka,ručná)a mala dosť ošúchaný kožený volant,no ošúchanie bolo iba z ľavej strany k vrchu volantu.Kilometre overené 106 000 auto nebúrané.Teraz mám stav kolometrov 140 000 a ošúchanie na volante sa vôbec nezmenilo.Mohlo by to byť ošúchané napríklad od prsteňa,potu rúk.Zaujímavé že sa nemení to ošúchanie.

Má s tým niekto skúsenosť.

• Autor

Všetky tieto stránky som pokukal,už kožený volant je úplne iný ako obyčajný v lete sa tak veľmi neprehreje a v zime sa skorej zohreje.Skôr som chcel vedieť či môže byť taký ošúchaný,tak teda asi áno.

• 3 roky později...

Mám nedávno nasazený kožený potah volantu, Maria Cavallo. Volant vypadá moc pěkně a je příjemný na úchop. Ale pozoruji zde jeden jev - pokud se rychleji točí volant např. při vracení po zatočení - tak pociťuji pálení v ruce. Toto jsem před tím s potahem koženkou nepozoroval. Volant je zřejmě drsnější a možná až se více "ošoupe" tak tento jev zmizí. Máte s tímto někdo zkušenost?

Měl jsem ten potah hodně dávno ve feldě. Kůže je kvalitní,ale asi za 4 roky deního používání to na něm bylo už znát. Neloupal se,ale mírně odřený byl. A máš v tom pravdu,že je asi i maličko drsnější. Vzhledově mě trošku štval vzhled  potahu kolem ramen volantu. Ale stím se nedá nic dělat u potahů.

Napadlo mě potah něčím malinko naimpregnovat, i když to výrobce v žádném případě nedoporučuje, ale mám obavy, aby nezůstaly fleky nebo ještě něco horšího. K tomu vzhledu kolem ramen - při nandávání jsem se snažil, aby nebyl vidět provázek tam, kde to nejde stáhnout k sobě, tedy jsem to v blízkosti ramen nestahoval - to mi přišlo jako nejlepší řešení, ale celokožený volant to samozřejmě není.

Můžeš jej ůplně v pohodě přetřít ubrouskama na ošetřování kůže. Koupíš je na každé benzince.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.