Publikováno Duben 19, 201213 r Cawte... Kedze ceny benzinu furt idu hore tak rozmyslam o namontovani LPG do fabky 1.4 16V 74kw (2000)... A chcem sa vas opytat kedze motor bude mat nabehane uz 220000km, tak ci pri prerabke na plyn by to motor vydrzal kedze je zvyknuty len na benzin... Motor ide v pohode, olej zere primerane.... A este pozeral som LPG systemy, a asi najlepsie by bolo si priplatit za lepsie systemy...ako napr. BRC, Landi Renzo a pod (cena montaze je okolo 1000euro)....ake systemy by ste mi odporucali?? Mozne rizika a pod... diki...
Duben 19, 201213 r V Polsku montují BRC za 17 000 Kč i s papírem pro přihlášeni v ČR, nevím jak by to bylo v SR. Kolega koupil FI z ČEZu měla 250 000 km montoval to před půl rokem a nemůže si to vynachválit.
Duben 20, 201213 r Ako som v inej téme spomínal, rozmýšlam nad kúpou 1,4 16V (vyzerá to na 74kW verziu) a neskôr dorobiť plyn - čiže toto auto je s plynom naprostý cajk, hej? Nebývajú s tým problémy, spotreba v norme a motor nijako netrpí ?
Duben 20, 201213 r Motor 1.4 16V je spíš mimo město, je lenivější na rozjezd, ale pak je to docela síla, na ten obsah, mám tady kolegu, ten tam plyn nemá a co se tyká elektroniky vozu tak na něj dost nadává, že pořád něco svítí. Takže asi záleží, jak má člověk šťastnou ruku při výběru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.