Publikováno Duben 21, 201213 r Zdravim,chtel bych se zeptat...dneska na parkovisti mi nacouval frajer do predni casti auta a posunul ho cca 50-100cm....divne zakrupalo pod stredovim tunelem v oblasti radici paky.A kdyz sem chtel nastartovat tak to na poprvi tocilo a nic,chytlo to az na podruhy normalne.Pri narazu sem mel zarazen 1.rychlostni stupen.Zajimalo by me proc to nenaskocilo na poprvy a co to tam mohlo krupnout a jestli to nahodou neodnesly rozvody pac je mam 2 mesice stary:-(...auto mi prijde ze se chova normalne akorat to odnesl ramecek na spz.
Duben 21, 201213 r pokud jsou starty teď bez problémů, výkon ve všech režimech otáček normální a nesvítí check, tak bych to viděl jako nepravděpodobné. Upraveno Duben 21, 201213 r od Malta
Duben 21, 201213 r Autor startovani studeny i teply ok,check nesviti,vykon mi prijde ok mozna citlivejsi pedal:-D a prestalo rachtat lozisko na spojce:-D
Duben 21, 201213 r Autor jestli to cidlo je funkcni:-D ale jede to v poho tak snad to bude ok...jen by me zajimalo proc to ponarazu chytlo az na podruhy a co to krupnuti nekde pod radici pakou
Duben 22, 201213 r možná bylo nějak skřížené táhlo od šaltr páky, chtělo by to asi omrknout někde na rampě.
Duben 22, 201213 r Autor razeni se zda byt ok teda krome jednicky ta sla vzdycky hur....i u dvojkovy fabie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.