kortyzon Vloženo 14. Duben 2015 Vloženo 14. Duben 2015 Vidim tam cervenou, oranzovou, modrou a fialovou Citovat
BiGGy Vloženo 14. Duben 2015 Vloženo 14. Duben 2015 to uz lame ten mobil .. budiky jsou cele modrou a jen rucicky červenou. vypinače oken červenou spinač svetel cervenou a modrou , zrcatek take červenou a modrou , climatronik cervenou a modrou jo jeste jedna barva displeje climatoniku bilou.. jine ledky se tam nepouzily a co se tyka oranzove tak ta je vklimatroniku oroginal kdyz zm,acknes nake tlacitko to se nemenilo no..sviti pouze kdyz je aktivni.. ted zvazuji jak dat columbuse asi celej červeně co myslis ? nebo cervene a kolečka volume a to druhe modre? Citovat
kortyzon Vloženo 14. Duben 2015 Vloženo 14. Duben 2015 Tak asi modro cervene nejakou hezkou kombinaci, ja mam vse bile 1 Citovat
BiGGy Vloženo 17. Duben 2015 Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Lidi nemate nekdo doma rucicky budiku nejake pekne červene ?? na octavia II ? plus kdo by mi byl ochoten zapnout podsviceni rucicek pri dennim sviceni ? klasicky vagem to asi neudelam co Editováno: 18. Duben 2015, autor: BiGGy Citovat
BiGGy Vloženo 20. Duben 2015 Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Jeste bych mel dotaz... stalo se nekomu u OII predfl ze menil podsviceni .. v mem pripade na modrou s červenyma rucickama ale otačkomer,palivomer a teplota jsou svetle modre a rychlomer sviti jakoby tmaveji modrou.. prej je to normalni ale me to normalni moc neprijde.. EDIT. VYŘEŠENO BYLA VADNA SERIE LEDEK. Editováno: 6. Květen 2015, autor: BiGGy Citovat
intelsk Vloženo 26. Duben 2016 Vloženo 26. Duben 2016 Takže konečne dokončene vsetko som daval do červeno bielej stahovanie okien adt vsetko červene.Jedina vec mi spravila nervy a to že si nemožem ja navolit ako to bude svietit ako na inych autach Sice už zhanam ten vypinač s O1 Zatial takto aspon že to už netaha oči Citovat
Majlou Vloženo 29. Červen 2016 Vloženo 29. Červen 2016 (editace) Ahoj všem, Můžete mi prosím někdo poradit, jaké jsou diody a kolik jich tam je v budíkách Fabia 1.4 16V 55kW rv.2003? Nerad bych kupoval zbytečně něco, co tam nepatří nebo nebude fungovat. Předem děkuji za info Editováno: 29. Červen 2016, autor: Majlou Citovat
Majlou Vloženo 22. Duben 2017 Vloženo 22. Duben 2017 (editace) BiGGy, děkuji moc. Podsvítil jsem budíky na modrou a ručičky na bílou ale ručičky moc výrazně nesvítí. Jdou vyměnit ručičky z jiných budíků tak aby svítily krásně bíle? Co jsem koukal, tak Polo a Passat GTi jsou červené a to nechci. Editováno: 22. Duben 2017, autor: Majlou chyba v textu Citovat
wirer Vloženo 25. Duben 2017 Vloženo 25. Duben 2017 Mne rucicky natreli modelarskou farbou (menil som z bielej na cervenu). A vyzera to dobre. Mozes skusit dat bielu farbu, ci to trochu nezvyrazni Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.