Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahojte, pridavam foto nasho ROOMa (ROOM je rodičov, môj je Passat vzadu), mame ho este ani nie mesiac, ale auto uz ma 1 a pol roka... Rodičia si ho vyberali sami, preto aj ten motor 1.2 HTP (+plyn). Z vybavy na to ze to je 1.2ka je tam maxidot, zatmavenie skiel, tempomat, park. senzor, radio swing, koženný paket, sedadla s bočným vedením čierna strecha a nejake blbostičky okolo. Na aute sa pred týždňom robila prestavba na LPG, plus som dal nalepit kryt na zadnom narazniku cierny post-75963-0-66092500-1335439524_thumb.j ochranne listy na prahoch dvier post-75963-0-11396700-1335439525_thumb.j (vyzeraju perfektne), v aute boli textilne koberce tak som doobjednal gumove original roomster post-75963-0-38500200-1335439523_thumb.j Na auto som obj este deflektor original skoda post-75963-0-07345000-1335439522_thumb.j ale nepasuje dobre, po stiahnuti okna na 2 krat deflektor odpadne, naštastie ho montavali v škode tak to uznali a vratili penieze. Chcel by som ale este zohnat foliu post-75963-0-66573500-1335439522_thumb.j ako je v prilohe ale zatial sa neda ešte ani objednat v škode, myslim ze by sa to velmi hodilo nakolko aj dole je folia s nazvom roomster a toto je taka ista, a ešte sa snažím ojbednat kryt za zadne sedadla post-75963-0-14431300-1335439524_thumb.j ale ten sa taktiež ešte neda objednat... no to je zatial asi tak všetko priebežne budem doplnat dalšie info :kol-47:

plus foto ROOMa

post-75963-0-75999800-1335439755_thumb.j

Editováno: , autor: bavorak69
Vloženo

Vypadá moc pěkně! Ta folie bude dobrá.. Taky jsem uvažoval o těch krytech zavazadlovýho prostoru, ale nakonec jsem šel od toho, přijde mi že to nebude moc praktický a bůchví jak dlouho to vydrží než se to začne trhat, hlavně proto že dost často sedačky posouvám, vyklápím a vyndavám.. Ale až je pořídíš tak napiš zkušenosti.

Vloženo

zajtra budem dlhšie s autom, bo sa budú lepiť tmavé folie a možno ešte alarm ak bude čas, no tá folia na predný nárazník vyzera super, ale aj v katalogu maju napísané, že bude dostupná až v tretom quar tohto roka, lebo s nou to vyzera podla mňa odosť lepšie, nieje to také seknuté od B stlpika... vlastne v katalogu maju aj fotku s tou foliou post-75963-0-97489600-1335460137_thumb.j ak ma to bude moc hrízt, tak tú foliu dam vyrobiť v reklamke,,, zajtra to teda lepšie všetko pofotím

Vloženo

a ten kryt zavazadloveho prostoru som už chcel objednať, ale keď som im v škodovke nadiktoval číslo dielu tak im to nič nenašlo, možno ešte skúsim napísať do škodovky priamo, či to už je dostupné a keď hej tak pod akým číslom dielu...

Ešte zisťujem či sa dá dorobiť corner fukncia hmloviek, comming home, leaving home, bluetooth sada do auta (nie s vlastným displejom) a vyhrev sedačiek... No je toho ešte dosť :kol-28:

Vloženo

ja bych tek kryt raději vzal v obečkach , je tam větši ,ten škodovacky je poměrně kratky ;) jinak facelift je stavěny už na sběrnici z Oll takže něco doprogramovat by šlo ;)

Vloženo

no ja som presne takeho isteho bieleho rooma videl u nas v salone bieleho, aj s bielymi elektronmi ale tu foliu mal inak riešenú, nemal ju riešenú tak do vyblednutia ale mal to také cik cak urezane

Vloženo

no nedalo sa ho moc ani obchádzať nakolko bol pristavený tak dost pri stene (ešte by si mysleli, že tam chcem niečo odtrhnut),,, mne sa práve páči to že to je do stratena, lebo aj tá spodná fólia (na ktorej je napís roomster) je tiež do stratena tak sa to k tomu hodi, ten vystavený roomster tú spodnú foliu nalepenú nemal tak tam mi to prišlo ok, že je to tak cik cak...

Vloženo (editace)

gallery_55309_1204_281919.jpg

Chtěl jsem původně "jen" dvojbarvu bílá-černý vrch, ale nakonec byla vítězná panoráma s tím že udělám decentní dolep. Došlo k tomu po delší době,ale mám,jak je vidět udělaný střed střechy a ne boky. Zepředu je ještě přelepený pásek plechu nad čelním oknem.

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Vloženo (editace)

Díky za pochvalu. Ta fotka zepředu je dělaná narychlo na přání kolegy "Tygříka" s Yeťákem. Proto je to bráno tak zblízka jako zadek. Jak budu někde na fraaaajpaccu tak to nafotím pořádně.Je to polepeno klasickou lesklou 3D folií. Dělá to kousek ode mne klučina. Když už to budeš dělat tak si pořádně vyber. :kol-28:

gallery_55309_1204_295632.jpg

Vloženo

Díky za pochvalu. Ta fotka zepředu je dělaná narychlo na přání kolegy "Tygříka" s Yeťákem. Proto je to bráno tak zblízka jako zadek. Jak budu někde na fraaaajpaccu tak to nafotím pořádně.Je to polepeno klasickou lesklou 3D folií. Dělá to kousek ode mne klučina. Když už to budeš dělat tak si pořádně vyber. :kol-28:

gallery_55309_1204_295632.jpg

To vypadá hooodně dobře, není vůbec vidět kde začíná panorama! Máš jí tam vid? :kol-28:

Vloženo (editace)

To vypadá hooodně dobře, není vůbec vidět kde začíná panorama! Máš jí tam vid? :kol-28:

Díky.Je tam. Spoj u panorámy je vidět na fotce zezadu.Měl jsem cukání udělat to jako bicoloru(i tak by to vyšlo na polovinu origo stříkání) i s boky,ale nakonec jsem to zkusil takto a líbí se mi to jen středem auta. Alespoň "nepříjdu" o hagusy začerněním v ploše. To bych je musel prznit stříbrnou a to není ono.Bílá je dobrá na kontrastní kombinace,ale nesmí se to přestřelit.Např. ta fotka u bavorak96, to by v reálu přestal roomster být roomem díky schodu u dveří a hrbu těch zadních. Ještě byla varianta vzít to s kapotou od prolisu mezi světly(ne ten nad znakem) a výsečí v černé jít ke sloupkům, udělat minivýseče na blatnících pod sloupky a právě k tomu tu střechu středem.Opět testováno v dokresu a ten nevypadal dobře a tak jsem to smetl.

Vloženo

takže zatial na aute sú nové čierne 3M stable color folie a nove potahy, foto poťahov ešte nemam ale tak prikladam aspoň fotku interieru a zadnej časti ROOMa kde je vidiet nainštalovanú čiernu lištu... plus sa dnes objednal kryt za sedačky /v Nitre sa nedal objednať a v Nových Zámkoch už áno/ ale zas v Nových Zámkoch sa nedal objednať sietový program do kufra a ešte sa objednala plastova vana do kufra

post-75963-0-38182500-1335792577_thumb.j

post-75963-0-39345400-1335792589_thumb.j

Vloženo (editace)

Pochvala!!!! Kusanec. Na té origo černé střeše zamrzí ta "guma" na posledním sloupku co kryje přechod barev.Ta lišta na nárazníku je jak dolaďující auto tak hoooodně praktická. Brácha měl rooma bez ní a lak po třech letech dost ojetý přesně v místě lišty.

Vloženo

Ďakujem, no s tou lištou máš pravdu ale bez nej by ten prechod farieb bol taky kostrbaty, myslím že až tak tam neprekáža... Zas som si kúsok pošoféroval ROOMa a tie predné sedačky sú podla mňa strašne pohodlné. Sám mám v passate čierne koženné s alcantarou, ale v týchto /v roome/ som sa citil lepšie... a to nehovorím že v týchto horúčavách sú tie moje na nevydržanie

Vloženo

Jo přesně, ty kožené jsou jak sedět na plotně.Paket Sport s anatomy jsem měl v merku,ale vzhledem k tomu že do auta nasedám a vysedám z něj častěji tak byly obavy o výstupek anatomičtější části sedáku a tak zůstaly origo.

Vloženo

Jo jo vypadá pěkně :kol-47: sedačky nemají chybu.. určitě se v nich musí pěkně sedět. Co potah nechytá se za něj bordel?? Ve verzi Comfort mám černý potah a je to bída - skoro jak suchej zip :kol-32: chytá se tam všechno ..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...