Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

práveže žiadny bordel, aj sa mi zdá velmi kvalitna ta textilia na sedadlach, ale dnes tam v škodovke nasadzali nove poťahy namieru, ešte som ich nevidel, tak potom pofotím

Vloženo

neviem, mali stáť cca 200€ plus montáž... potom pofotim, inak celkom ma teraz napadla myslienka nejakeho vyletu s prespanim v Roomovi,,, nenapada vas, aka dlha je plocha po VYBRATI zadnych sedaciek?

Vloženo

neviem, mali stáť cca 200€ plus montáž... potom pofotim, inak celkom ma teraz napadla myslienka nejakeho vyletu s prespanim v Roomovi,,, nenapada vas, aka dlha je plocha po VYBRATI zadnych sedaciek?

V roomovi jsme spali na dovolené v Rakousku.. přední sedačky šly úplně dopředu, jelikož měřím 187 cm musel jsem vymontovat loketku - není složité stačí vycvaknout plast a pak imbus klíčem... no a tím vznikne plocha o délce cca 190 cm. Do jedné "prohlubně" na nohy šla prostřední sedačka a do druhé cestovní lednice :kol-28: no a na vrch už matrac! Spaní nemělo chybu - výhled panoramou na alpské vršky :kol-28: ráno po otevření kufru jsme se kochali výhledem na "orlí hnízdo" na hoře Kehlstein ... no co vám budu povídat kráááása

Vloženo

Ahojte roomaci... chcem sa opytat nakolko tieto prispevky su zo vcera aky je realny stav s TSI motormi ma ho nekdo ? V minulosti boli problemy co som sa docital na forach mate nejake poznatky teraz Inak krasne fotky aj ja nejako takto to chcem mat. :) Prosim o akekolvek info

Vloženo

Ahojte roomaci... chcem sa opytat nakolko tieto prispevky su zo vcera aky je realny stav s TSI motormi ma ho nekdo ? V minulosti boli problemy co som sa docital na forach mate nejake poznatky teraz Inak krasne fotky aj ja nejako takto to chcem mat. :) Prosim o akekolvek info

Jukni na vlákna "anketa poruchovosti TSI" a "zvolavačka 1,2 TSI".

• o 1 měsíc později...
Vloženo

síce som tu dlho nebol, ale na autíčku sa stále pracuje avšak ani ja nemám moc času, aktuálne na auto pribudla bluetooth jednotka, automaticke zamykanie po rozbehu... (ešte riešim comming, leaving home a corner funkciu hmloviek avšak auto nemá :kol-32: takú jednotku, ktorá to podporuje, ale už zháňam), na auto pribudli čierne 3M stable color folie (v kombinácii s original zatmavením od B stlpika to vyzera super, v podstate cez ne už vôbec nieje vidno do vnútra) a podarilo sa mi dostať k setu folii (original ktorý je na autách v showroomoch), ktore sa lepia na predny blatnik a predne dvere a uz su aj nalepene, vysledok si môžte pozrieť nižšie :kol-47: (ak by bol záujem viem mať viac tých setov folií) a ešte pribudla lakťová oprierka,,, už sú aj nahodené autopoťahy... Zháňal som ešte predné deflektory, bo original škodovácke nesedeli dobre - po troch stiahnuti okna deflektor padol, naštastie to montovali v škodovke a aj sa im tam zlomil, takže vrátili love a kúpili sa deflektory Delfin, vyzeraju lepšie a o dosť lepšie sedia na aute... Ďalej zo škoda original príslušenstva objednané a už aj nahodené kryty pedálov z ocele (v kombinácii s dekoratívnymi prahovými lištami to vyzerá super), všetky sieťové programy, kryt batožinového priestoru (sprostosť)...

plánujeme ešte:

novú (komfortnú?) jednotku ktorá podporuje - comming home, leaving home, corner funkciu hmloviek a predne svetla s natacanim

nový 3 ramenný volant asi RS multifunkciu

možno výhrev sedačiek

to je prezatial asi všetko...

post-75963-0-50969200-1339220216_thumb.j

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

hmm tak to je fajn vypadáto tak že volant z O2 fac či S2 fac. lze použít i na F/R fac. což je super !! Né že by ten levo tlačidlový nebyl špatný :lol

Vloženo (editace)

CC Š-A na fotkách i s ovládáním telefonu přes BT natahuje jen levotlačítkový, ale měl jsem OII s BT a tam byl s "čudlíky" i napravo. Dle fotky KonGa lze soudit že to bude z OII, ale zase jdou-li mu všechny tak by to byl plnofunkční na BT telefon jinak by nepopisoval telefonování. Ty to máš jak, s navigací? Nezdá se mi že by se zrovna Š-A(potažmo VW) obtěžovala s dvojíma volantama co mají a nemají double funkci tlačítek, když na rádio je levá strana a na phone pravá.Předtím MF volant neměl a to Swing má v sobě BT modul bez volantu? Vzhledem k rozdílům na BCMkách by mne nepřekvapilo rozhazování i tímto směrem, cifršpioni.Jak mi v servisu řekli cenovku za dodělání tak mne chuť přešla. Nějak mi to jaksi nejde do kotrby....

http://cc.skoda-auto...ages/step4.aspx

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Vloženo

Cize na zaciatku auto nemalo MF volant a ani radio swing neobsahovalo BT jednotku, cize najprv sa dorobila BT jednotka, ktora sa ovlada pravou packou pod volantom... Teraz sa dal dorobit volant (ja som mal indicie, ze vraj z octy2 tam MF volant nepasuje) co mi potvrdil aj ten chlapik co to robi a zohnal tento-neviem co je to za typ volantu ale funguju vsetky tlacidla na MF volante a aj packa pod volantom... A nove zistenie pre mna - riesime prave comming a leaving home ale tie bez nejakeho spetneho so snimacom sa nedaju aktivovat... A este sa pravdepodobne zameni swing za columbus ci ako sa to vola

Vloženo

na 100% se dělá do F/R fl. pouze jeden volant s levým ovládáním. Takže tohle je určitě OII/SII fl.

Ano coming/leaving nejde bez dešťového senzoru ;)

Vloženo

Jen mi přijdou ty "podmiňovačky" to nejde s tím a to zase bez toho totálně uhozené......Zase vydělat za každou cenu. Viz "můj" tempomat. Kdyby byl za cca 3999 tak si ho nechá skoro každý a místo jejich ceny 9100 se hledá cesta jak si to usnadnit. A při tom to instalují na "rozdíl" v drátech a na holé auto. Tak musí někdo znovu rozházet a překopat. Jak zbytečné. A stejně i tady . Dám raději za auto +-20000 navíc a mám to plně kompatibilní a jen to programuju co jo a co ne.

Vloženo

takže v aute nam pribudol columbus a podarilo sa aktivovať aj navigačné pokyny na maxidote... za seba musim povedat, ze sa mi fuknčnosť celeho toho systemu velmi páči... v prilohe prikladam foto ako to vyzera... ešte taký dotaz: dá sa teraz k tomu radiu zapojit aj predne parkovacie senzory, tak aby boli vidilne aj na columbus radiu? Myslim, že do roomstera sa nerobia predné senzory ale možno sa to dá nejako spraviť, hmm? A ako sa dá zistiť, či je to najnovšia verzia columba? mala by byť led alebo také niečo...

post-75963-0-90063300-1346244604_thumb.j

post-75963-0-60538800-1346244605_thumb.j

post-75963-0-62279900-1346244606_thumb.j

post-75963-0-54331900-1346244607_thumb.j

Vloženo

neviete mi prosim niekto poradit, co vsetko je potrebne k dorobeniu na natačacie svetlomety (robia sa aj xenon?) predpokladam, že iba vymena svetlometov nebude stačiť... a čo je potrebné k dorobeniu comming home, living home (treba daždový senzor, čiže bude potrebné aj vymeniť čelné sklo?) a corner funkcia hmloviek? ako to dorobiť? Vie to niekto? Vďaka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...