Kubajs99 Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Kde prosím najdu tento snímač.Přibližně abych ho tam nehledal.Chci ho vyzkoušet dát jiný.Střílí mi to do výfuku i do sání špatně táhne a už nevím co by bylo špatné tak mě napadá jen ten snímač.A jak zjistím jestly funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 (editace) Co píše diagnostika? Editováno: 3. Květen 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 skôr to bude zapalovacia cievka,ale ako píše BoBo,treba urobiť diagnostiku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 4. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 diagnostika nejdřív psala bohatá směs a teď chudá směs.Je slyšet že se to dusí když sešlápnu víc plyn tak netáhne ale když sešlapávám jemně tak jede líp.A dělá to jen někdy spíš víc když je studený motor a venku je teplo.A ještě jedna věc mám tam LPG a když se to na něj přepne tak to je o hodně lepší pravidelnější chod jen v jednom místě jakoby byla díra někde okolo 4500 ot.A měl by se přepínat když klesají otáčky pod 2000 a on se mi dost často přepíná když se ty otáčky zvedají.A lpg diagnostika naprosto v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 tak tohle čidlo otáček dělat nebude, ani cívka. to bych viděl na čidlo teploty chl. kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Podle vagu bych řekl, že závada bude buď ve váze vzduchu nebo v lambdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 4. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 (editace) Lambda před katalyzátorem je po výměně a žádná změna za katíkem netuším tu jsem neměnil.hlavně máma má stejnou fábii tak můžu si třeba vypůjčit nějaký ty čidla a tak a zkusit jestly se to změní Editováno: 4. Květen 2012, autor: Kubajs99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara00 Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 under: vaha vzduchu tam neni ...je tam jen cidlo teploty a tlaku nasavaneho vzduchu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Mara: Takže Htp nemá váhu? To jsem nevěděl...díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 8. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 no ale stejně bych rád kdyby ste mi řekli kde ten snímač je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 (editace) Vaha vzduchu je u vznetovych motoru, nebo zazehovych s turbem. Snimac otacek vackove, nebo klikove hridele mas na mysli? Kontrolu provedes pres diagnostiku, zjistis zda jsou otacky synchronizovany, pokud by snimac byl spatny, RJ motoru by hlasila chybu - pokud neni, predpoklada se ze snimac je spravny - nebyly by oba snimace synchronizovany a motor by byl v nouzovem rezimu, coz predpokladam se nedeje. PS: U spatneho snimace by byly spatne starty. Editováno: 8. Květen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Tvuj motor by mel mit EGR ventil, nebo jeste ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 8. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 no měl jsem na mysli snímač klikové hřídele no startuje na 800 otáček A egr snad má myslím že už jsem to někde hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Vlevo na motoru, jak je klikova hridel, na ni je ozubene kolo a kolmo k nemu je na bloku motoru snimac otacek...lepe ti to takto asi nepopisu. Pri studenem motoru je to normalni stav, myslel jsem spis zvuk startovani. Vem si diagnostiku, pripoj se a zmer si lambdu, EGR, zjisti cidlo teploty - ikdyz to by znamelo, ze se motor prepne z rezimu zahrivani pozdeji po presne stanovene dobe a pri zahratem motoru a opetovnem nastartovani budou opet zvysene otacky a znova se bude chtit "zahrivat". Bez diagnostiky muzes zkouset i mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 určitě tam EGR je? já jsem si do teď myslel, že není. býval u FI 47kW, ale byl zdrojem častých závad, tak ho přestali dávat, tak jsem si myslel, že u 51kW taky nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 51kW už EGR nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 9. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 no tak alespoň že tak.Ale stejně jsem z toho motoru na větvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 9. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Jo a ještě jsem zapoměl že i když jedu v klídku tak motor sežere 9 litrů plynu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Mrkni na svicky, diagnostika to nepozna a muzou byt zanesene. Over si hodnoty snimace klepani pro jednotlive valce - pokud se jeden vyrazne lisi, je na tom danem valci nejaky problem - pripadne ta svicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 12. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 (editace) A jaký odtrh svíček má být?svíčky jsem koupil nové přímo na lpg ale ještě budu muset tedy projít vše v diagnostice a něco vyšťourat.zatím díky Editováno: 12. Květen 2012, autor: Kubajs99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Jak dlouho tam ty LPG svicky mas? Zkus je prehodit za puvodni a uvidis. Parametry svicek pro tvuj motor najdes urcite nekde na foru, staci pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 12. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 jsou tam 10000 km a plyn je tam taky 10000 takže starý svíčky mám jen benzínový.na odtrh se tu juknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 používám normálka svíce, co jsou předepsané pro beneli, žádné LPG svíce neřeším ... prostě klasické NGK a 60t km nemám co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 19. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no s těmito lpg svíčkama to má lepší spalování originály byly černý jak bota teď jsou krásně čistý a jede to s nima lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ľubomír ZAVARCSIK Vloženo 25. Února Sdílet Vloženo 25. Února Dobrý deň.potreboval by som pomoc.mam škodu Fabia 2 2014 1.2 hyp.a pri diagnostike mi vypísalo problém snímač kluovej hriadele.a otáčok??vedeli by ste mi poradiť kde sa to nachádza??ďakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.