Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ja ho pouzivam naozaj iba na sukromne ucely + na mamine auto. inak vobec. ale predsalen. kolko stoji origo? inak som zatial nemal ziadny problem s kompatibilitou. je vsak pravda, ze najnovsie auto som tam mal 2010. :)

no furt je ale otázka možných problémů z toho plynoucích. Ušetříš pár tisícovek, fajn. Za rok dva ale budeš řešit zase nefunkčnost tý sady. Budeš kupovat jinej.

Otázka, když ukradneš software a crackneš ho nějakym svinstvem, nebo přímo cracklej už od někoho, můžeš ten software používat třeba ve firmě a můžeš se na ten software spolehnout, případně mít komu zavolat, když bude mít problémy? Odpověď: Ne.

• 2 měsíce později...

Tak potvrzuji u nového Superba combi ( vyroben leden 2015 ) aktivace zobrazení tempomatu na maxidotu zcela bez problému a funkční.

• 3 týdny později...

Ahojte Pánové, myslite že by šlo dodělat aby na maxiku bylo info o prave probíhající regeneraci DPF(myslim tu regeneraci při které nesviti kontrolka), popřípadě jeho zaplnění nebo za kolik km regenerace probehne.

OT: asi poznám po "čichu" zaplněný DPF- z výfuku je citit takovy smrad jak mazut nebo nevím jak bych to nazval -pak proběhne regenerace zvysi se volnoběh atd.. (tyto stavy pozoruju jak při studeném tak teplem motoru)

Když je filtr ok většinou jde z výfuku smrad po čpavku.

Ale třeba je to cele hovadina.Jinak po 13 letech s benzinama jsem z TDi nadšený :-) Jen to info o regeneraci DPF mi chybi...

Elektronická uzávěrka diferenciálu XDS je rozšířením známé funkce-EDS. Nicméně XDS nereaguje proklouznout do mechaniky, ale úleva vnitřního předního kola v rychlém rohu. Z ESP hydrauliky XDS dává tlak na vnitřní přední kolo, aby se zabránilo otáčení. Proto je lepší trakce a sníženou tendenci k nedotáčivosti. Chování Zdá se, než je pravidelný uzávěrka diferenciálu Jednostranné Přesný tlak v zatáčkách brzda je sportovnější, rychlejší a přesnější.

1. [03-ABS systém]
  2. [Překódování-07] lung Coding
  3. [byte 17] [bit 3] aktivován

Ahojte Pánové, myslite že by šlo dodělat aby na maxiku bylo info o prave probíhající regeneraci DPF(myslim tu regeneraci při které nesviti kontrolka), popřípadě jeho zaplnění nebo za kolik km regenerace probehne.

OT: asi poznám po "čichu" zaplněný DPF- z výfuku je citit takovy smrad jak mazut nebo nevím jak bych to nazval -pak proběhne regenerace zvysi se volnoběh atd.. (tyto stavy pozoruju jak při studeném tak teplem motoru)

Když je filtr ok většinou jde z výfuku smrad po čpavku.

Ale třeba je to cele hovadina.Jinak po 13 letech s benzinama jsem z TDi nadšený :-) Jen to info o regeneraci DPF mi chybi...

Tohle mě taky sere ze to nemá kontrolku DPF. Byl jsem teď na horách a jezdil jsem z apartmánu na sjezdovku 2 km a tudiz motor studený i když jsem ho nechával dlouho běhat na volnobeh venkovní teplota byla kolem 0°C a jednou se mi stalo že volnobeh byl kolem 1000otacek někdy pomůže brnknout o plyn ale tentokrát to nepomohlo a po 10 min po dojezdu na parkoviště jsem se nasral a vypnul jsem motor. Nevím pak už to ani jeden den neudělalo.

na co by Ti v tomhle případě kdy si jezdil 2km byla kontrolka? BTW nechat motor dlouho hučet na volnoběh, je absolutní blbost.......  :kol-44:

A jak poznáš co se děje? Jen vidis zvýšený otáčky nic víc, jen se můžeš domnívat proč je to zvýšený

studený motor=zvýšené otáčky....

No to mne taky napadlo ale proč to udělalo jen jednou za celých 9dni v Alpách. Zeby jiná nadmořská výška :) a myslím že teplota motoru byla něco kolem 50°

Upraveno od Jan Beranek

Elektronická uzávěrka diferenciálu XDS je rozšířením známé funkce-EDS. Nicméně XDS nereaguje proklouznout do mechaniky, ale úleva vnitřního předního kola v rychlém rohu. Z ESP hydrauliky XDS dává tlak na vnitřní přední kolo, aby se zabránilo otáčení. Proto je lepší trakce a sníženou tendenci k nedotáčivosti. Chování Zdá se, než je pravidelný uzávěrka diferenciálu Jednostranné Přesný tlak v zatáčkách brzda je sportovnější, rychlejší a přesnější.

1. [03-ABS systém]
  2. [Překódování-07] lung Coding
  3. [byte 17] [bit 3] aktivován

Mam XDS zapnute uz asi pol roka a je to citelne poznat, ze sa auto sprava istejsie v zatackach. Samozrejme XDS sa zacina prejavovat az od cca 40km a vyssie. No ma to svoju dat v podobe opotrebovania brzdovych dosticiek, kedze vnutorne koleso je pribrzdovane systemom. No na vyrazne opotrebenie by musel za volantom sediet nejaky pretekar. :)

Vid clanok: http://www.autorubik.sk/technika/co-je-to-xds-eds-system/

Upraveno od r_e_n_e

ta kontrolka při regeneraci DPF by mě taky zajímala, jde to udělat?

• 1 měsíc později...

Jdou zapnout automaticky dalkovy svetla...

post-14998-0-69159100-1429558564_thumb.j

Akorat se musi dat k tomu spravne zrcatko

post-14998-0-03593400-1429558612_thumb.j

post-14998-0-01765500-1429558635_thumb.j

post-14998-0-25766100-1429558683_thumb.j

@Zitny nedal by se pak aktivovat i lane assist? ikona na budicich tusim taky je :)

určitě to jde. už to někdo i zkoušel. no pěkná hračka automatická dalkova, ale to je tak vše ;)

Upraveno od kokta7

Lane assistent má jinou jednotku, ale dodělat lze. Jen v závislosti na výbavě vozu to může být celkem drahá sranda....

@Zitny nedal by se pak aktivovat i lane assist? ikona na budicich tusim taky je :)

Jo, kontrolek je tam fura, i na adaptivni tempomat. Akorat do vyroby se to pak nejak nedostalo...

Jj Passat vše už měl.

Ahoj..prosím o radu kde vypnu diagnostikou hlídání předních žarovek denního svícení. ? Chcu led..dik

Upraveno od Mara Vlk

U mě.

Tim rozumím že nejde o jednoduché překodování v jednotce ?.. v dlohém kodovaní ?

Přesně tak, jde o parametrizaci světel, ferda se v tom docela vyzná....

ad line assist, dodělat samo lze, jen ho není jak umístit na sklo a musí ho podporovat víc věcí v autě, pak to čte i dopravní značky pokud je v autě navi....

Mám strach ze zahřívání a vypalování patice..a. taky životnost..:-\ .máte někdo otestovaný aspon rok ?

Upraveno od Mara Vlk

Mám je tam už více než rok a svítí super.

Patice se nehřeje a životnost bude u LED určitě vyšší než u normální žárovky.

Ferda mně ještě nastavil vyšší svítivost LED žárovek. Byl jsem u něj, když mně montoval zadní LED světla SII FL a nastavoval zároveň BCM jednotku.

Taky nastavil osvětlení SPZ - měnil jsem za VW led osvětlení a díky Ferdovi šlape bez hlášení chybné žárovky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.