liborch Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Nene, Active 2.0 TDI 88kW. Ceny jsem počítal oproti benzínové verzi. Vím že diesely sou jinde, o dvoulitrech nemluvě. já mám taky Active delal jsi na tom nějaké vylepšení, třeba měnil volant, lepší sedačky, atd???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flek Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Sedačky mi sedí o dost víc než ty bráchovy v L&K. Koženou řadící páku jsem dostal od ježíška a rád bych si koupil originál 4-ramený kožený volant bez ovládání rádia - ale bojím se že ten už bych si tam sám nenainstaloval a nechcu rozdělávat půlku auta kvůli takové drobnosti. Jinak od začátku toužím po nějakém navýšení výkonu na 103kW ... ale to napřed budu muset věřit tomu že to tomu autu neublíží a nejspíš je to reálné až po záruce. No a poslední věc co mi chybí je nějaké rádio a androidem (GPS, Bluetooth, ...) .... dál už mě nenapadá nic co bych chtěl změnit ... možná lakovaný zrcátka no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 (editace) Sedačky mi sedí o dost víc než ty bráchovy v L&K. Koženou řadící páku jsem dostal od ježíška a rád bych si koupil originál 4-ramený kožený volant bez ovládání rádia - ale bojím se že ten už bych si tam sám nenainstaloval a nechcu rozdělávat půlku auta kvůli takové drobnosti. Jinak od začátku toužím po nějakém navýšení výkonu na 103kW ... ale to napřed budu muset věřit tomu že to tomu autu neublíží a nejspíš je to reálné až po záruce. No a poslední věc co mi chybí je nějaké rádio a androidem (GPS, Bluetooth, ...) .... dál už mě nenapadá nic co bych chtěl změnit ... možná lakovaný zrcátka no. to já užm mám zrcátka a kliky v laku dodělal jsem loketku, ručku, zavírací schránku na palubní desce, rádio Swing myslím si ted na tenhle volant http://auto.bazos.cz...t-perforace.php a taky bych rád sportovní přední sedačky, řadičku v chromu, 103kW, ..... Editováno: 7. Únor 2013, autor: liborch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flek Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 A jsou to originály nebo repliky? Máš konkrétní linky na kusy co si koupil a co ti pasovali? a můžeš popsat náročnost jednotlivých částí? ... předpokládám třeba u těch zrcátek by to nemuselo být tak těžké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 A jsou to originály nebo repliky? Máš konkrétní linky na kusy co si koupil a co ti pasovali? a můžeš popsat náročnost jednotlivých částí? ... předpokládám třeba u těch zrcátek by to nemuselo být tak těžké zrcátka a kliky demontuješ a odneseš do lakovny, nic víc nepotřbuješ kupovat ostatní věci jsou tady http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=36&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29%7CDal%C5%A1%C3%AD%20p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD a nebo koupíš použité co nezvládneš sám nech na servisu, at neco nepokaziš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Zdravím, já mám auto od 10/2012 a mám najeto 8tis zatím bez problémů, vadí mi 2 věci. 1.pokud klesne venkovní teplota pod 4 stupně přepne se PP na zobrazení teploty a zpátky na původní fci se musím doklapat ručně (ačkoli je v návodu napsáno, že se to má přepnout samo na původní fci) 2. pokud si chci ostříknout přední sklo tak se mi vždy nejdřív rozjedou stěrače nasucho a až potom jde voda z ostřiků až tak při 3 setření Všiml jsem si ještě jedný věci dost často pokud zastavím v kopci- čumákem nahoru tak po vyřazení na neutrál je slyšet klepání spíš takový jemný cvakání- nejdřív jsem si myslel že klepe motor, pak mě napadlo vymáčknout spojku a přestalo to většinou to přestane i po následném puštění spojky.Nevím jestli to je u setrváku normální. Dělá to od samýho začátku a nijak se to nezhoršuje tak to zatím neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Co se úprav týká, dělám je takovým způsobem, že o záruku nepřijdete. Vše po telefonu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandu Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Ahoj kolegové, mám za sebou první servisní prohlídku. Krom výměny oleje, zalepení defektu (jsem rad že jsem s tím dojel až do servisu :-) ) , objednání nového dílu osvětlení RZ se nic neměnilo. Motor bez závad. Bavil jsem se s technikem ohledně zkrácení servisního intervalu prý u motorů s DPF to nejde. Jen by prý mohl nastavit v řídící jednotce upozornění co 15000km. Je to pry kvůli typu oleje, který je k jednotlivým prohlídkam přiřazen. 30000 interval je pro olej typu long life. A 15000 pro klasický olej, který se nehodí pro auta s DPF kvůli vyšší popelnatosti. Nic mi ale nebrání jej měnit častěji. Mate s tímto taky nějaké zkušenosti? Spotřeba auta se od výroby snížila tak o necelých 0.2 l/100 km. Spotřebu si eviduji zodpověďne. Tento patek jsem tomu výjimečně dal trochu více zabrat na trase Praha - Havířov. Průměrná rychlost 131 km/h a spotřeba 6,2 litrů. Což považuji za dobrý výsledek. Normalne jezdím tuto trasu za 5,5. Po dovolené pokud mi vše klapne tak nechám svou škodovku ještě poladit u TdiFun. Jsou jen dva lidi v ČR, kterým bych tento motor svěřil k ladění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 no ohledně toho oleje, když jsem auto kupoval, tak mě prodejce taky tvrdil, že je nastavenej proměnnej interval s maximem 30 000km nebo 2 roky (mám to napsaný i v servisní knize), ale v budíkách mám nastavený 15000km nebo rok, takže budu měnit asi po 15000km, samo že olej se musí použít splňovat normu VW 507.00. Mám vybranej tenhle http://www.olejspol.cz/zbozi/mobil-1-esp-formula-5-litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 2.0TDI 110hp 280Nm 6kvalt po uprave.. TIGUAN_CFFD.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Pěkný, hlavně průběh toho krouťáku, auto mám půl roku, tak mám strach o záruku, jinak mě to dost láká. Editováno: 24. Březen 2013, autor: stejski Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandu Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Velké lákadlo. Jak je to potom se zanášením DPF? Jsou tyto hodnoty a průběhy vhodné i pro roční nájezd okolo 45t. km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 171PS a kolik za to peněz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 (editace) Taky sem přidám nějaký graf.. Cena 8900,- , a odpověď na otázku k DPF......dobrá úprava životnost prodlouží. Golf 6 81kw.pdf Golf 6 2.0 TDI CR 81kw.pdf Tiguan 2.0 TDI CR.pdf Editováno: 27. Březen 2013, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborch Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 (editace) 8.900,- Kč se mi zdá dost levné aby to bylo vůbec vyzkoušené Na stránkách CIMBU chtějí 19tis. Kč http://www.cimbu.cz/index.php?page=prices&lng=cze Editováno: 9. Duben 2013, autor: liborch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 (editace) Tak tam jeď. Možná ABC to má za 20, ale v akci za půl. Něco tu nabízí Fun a něco já, v každém případě to odzkoušené a nabržděné máme. U Cimbu máš akorát odzkoušenou cenu a certifikát.. Pokud chceš, udělám to za 19 také. Dám si na tebe celý den čas + VIP oběd na Karlštejně....budeš jako král. Ještě opravuji, spletl jsem si s 1,6 TDI CR, tam je 8900,- , 2,0 TDI CR stojí 11tis. Editováno: 10. Duben 2013, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Vcera upravena Octavia 2.0TDI CR Champion 6kvalt, seriove mereni vyslo na 300Nm a 120hp, uprava 366NM v 2000ot a 174hp v 4150otJestli nezapomenum, dam i graf. Cena upravy teto EDC17c46 kompletne s merenim 12000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 (editace) Tady přikládám graf 81 kw, nové auto /30tis. najeto/, radost pracovat. Bržděno v plné zátěži 194PS , žádné pseudokoně. Octavia 2.0TDI CR 81kw.pdf Editováno: 10. Červen 2013, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Komu by stačilo jen 125 kW tak nemusí ani otvírat jednotku a software už má odladěný u druhé generace těchto motorů od Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 No jiste, kdo si chce priplatit cca 75tis tak si tu 125ku koupi :-) Ja doporucuji 81kw a nasledne upravit na 125kw.. Rozdil je jen turbodmychadlo a to tenhle vykon snese.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 on to ferda myslel tak,že tam lze nalejt sw z 125kw, už jsem o tom taky četl na anglickym foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 :-) to je dobrej vtip.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 (editace) Není. Lze v pohodě přehrát jednotku. tady jsem se více rozepsal: http://forum.skodahome.cz/topic/88593-chiptuning/?p=1809100 Editováno: 8. Září 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 jj taky sem o tom četl, ferda fakt nelže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 A ty jsi to uz jiste prehraval a mas to overeno nebo jste to jen nekde cetli?? :-) a kde jste to cetli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.