Snowboarder Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Zdravím, mám frs, problémeme je něco, co rachotí když brzdím motorem na 2.-těsně nad 1000ot. Sešlápnutí spojky to odstraní. Mám podezření na setrvačník co myslíte? Další dotaz se týče servisu - mám najeto skoro 220 tisíc. Myslíte, že by stálo za to vyměnit na přední nápravě všechny čepy, popř. klouby poloos? Tlumiče a silentbloky jsou již udělány. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Ahoj, ten rachot by mohla vydavat i prevodovka. Ja mel na svem stejny problem a byla to prave prevodovka. Jinak dily na naprave bych zbytecne nemenil, pokud jsou v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 dle mne načatá dvouhmota = setrvačník nebo ložisko spojky...jinak pokud ti nic neklepe, nemlátí, tak nedělat, pokud ano, záleží co je ko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 ja mam ten sami problem na 81 kw len mne to vibruje s autom a volantom na zaradenom stupni ked brzdim motoorom a ked preradujem tak to buchne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 lubos: ty se mrkni na vzpěru převodovky, bude tam asi utrhlej silentblok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 No bol to rozmlateny diferencial vymena celej prevodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 a čo ťa vyšla?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 180 e aj s pracou a rocnov zarukou ale bola zhanana nacierno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 No bol to rozmlateny diferencial vymena celej prevodovky tak to potěší jinak co jsi popisoval dělá často (teda u Fabie) vytlučenej silentblok v zpěry převodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 ahoj hale ja bych taky rek ze setrvak .... ted sem ho kupoval a musel menit presme kvuli tomuhle problemu jinak k cepum a temhle vecem ..halda lidi tady pise ze pokud nic neklepe,nema cenu menit... ja mam zkusenosti stim ze i trochu nacatej cep kterej ale neklepe nebo neboucha je po vymene desne moc znat ...ja osobne sem nedavno menil cepy idkyz byli podle dvou servisu upa ok a rozdil sem poznal a to pomerne velikej... takze jednej jak uznas ale myslim ze dnesni ceny tehle dilu nejsou tak hrozny aby se to pri tolika km nemohlo preventivne vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 no tak ta prevodovka co aomkupil nepasovala ide tam ina ale kupoval som ju podla kw jw cislo je: EGS 27 112 37 0547 neviete na aku octu by mohla pasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.