Publikováno Květen 12, 201213 r Zdravím, mám frs, problémeme je něco, co rachotí když brzdím motorem na 2.-těsně nad 1000ot. Sešlápnutí spojky to odstraní. Mám podezření na setrvačník co myslíte? Další dotaz se týče servisu - mám najeto skoro 220 tisíc. Myslíte, že by stálo za to vyměnit na přední nápravě všechny čepy, popř. klouby poloos? Tlumiče a silentbloky jsou již udělány. Díky.
Květen 13, 201213 r Ahoj, ten rachot by mohla vydavat i prevodovka. Ja mel na svem stejny problem a byla to prave prevodovka. Jinak dily na naprave bych zbytecne nemenil, pokud jsou v poradku.
Květen 13, 201213 r dle mne načatá dvouhmota = setrvačník nebo ložisko spojky...jinak pokud ti nic neklepe, nemlátí, tak nedělat, pokud ano, záleží co je ko...
Květen 27, 201213 r ja mam ten sami problem na 81 kw len mne to vibruje s autom a volantom na zaradenom stupni ked brzdim motoorom a ked preradujem tak to buchne
Červen 1, 201213 r No bol to rozmlateny diferencial vymena celej prevodovky tak to potěší jinak co jsi popisoval dělá často (teda u Fabie) vytlučenej silentblok v zpěry převodovky
Červen 3, 201213 r ahoj hale ja bych taky rek ze setrvak .... ted sem ho kupoval a musel menit presme kvuli tomuhle problemu jinak k cepum a temhle vecem ..halda lidi tady pise ze pokud nic neklepe,nema cenu menit... ja mam zkusenosti stim ze i trochu nacatej cep kterej ale neklepe nebo neboucha je po vymene desne moc znat ...ja osobne sem nedavno menil cepy idkyz byli podle dvou servisu upa ok a rozdil sem poznal a to pomerne velikej... takze jednej jak uznas ale myslim ze dnesni ceny tehle dilu nejsou tak hrozny aby se to pri tolika km nemohlo preventivne vymenit
Červen 3, 201213 r no tak ta prevodovka co aomkupil nepasovala ide tam ina ale kupoval som ju podla kw jw cislo je: EGS 27 112 37 0547 neviete na aku octu by mohla pasovat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.