humvee4 Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Ahojte, némá někdo zkušenost se samovolným zapínáním zadního stěrače? Páčka zadního stěrače v poloze off, automatické stírání taky off, ale zadní stěrač se i tak sám zapíná a chová se zmateně díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
humvee4 Vloženo 17. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cony Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Ahoj, to mi dělalo taky při otvírání a zavírání 5 dveří. Bylo to porušenou kabeláží v místech přechodu mezi kastlou auta a 5 dveřmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ashwin Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Mám O2, 1.6 Tdi a obdobný problém....nicméně je to tak zřídka, že to neřeším. Občas se zcela nečekaně splaší a jednou se otočí, ve škodovce konstatovali 0 závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Ahojte, némá někdo zkušenost se samovolným zapínáním zadního stěrače? Páčka zadního stěrače v poloze off, automatické stírání taky off, ale zadní stěrač se i tak sám zapíná a chová se zmateně díky za radu Ahoj, mám stejný problém u Fabie1. Jak jsi to vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 buď je to kabelem, nebo při zařazení zpátečky, dostává to impuls který nemá, může to být třeba vychozená páčka,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 (editace) Jak se to dá opravit pokud to dělá ta zpátečka? Páčku pod volantem jsem zkoušel. Editováno: 18. Březen 2013, autor: ORBITH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katres Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Pokud mas zapnute predni sterace (jakykoliv cykl), tak pri zarazeni zpatecky se automaticky jednou setre zadni sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Ano, tato funkce mi funguje bez problémů. Prohlédl jsem kabeláž a nic jsem nenašel tak mě ještě napadá dobehovy kontakt uvnitř stěrače, lze to nějak proměřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
humvee4 Vloženo 2. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 SAMÁ VODA - problém vyřešen. Jednalo se o vadný ovladač (páku pod volantem) stěračů, resp. se na kontaktech vytvořila jehla z kovového otěru měděných kontaktů. Páčku jsem vyndal, tišťák je na 3 šroubech, vyčistil sprejem na kontakty a luxus...běhá jako nový. Jen je potřeba dát pozor na snímače, čidla...pod volantem. Pokud se dodrží správný postup, je to pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 ty jo a kolik máš najeto ? to musí 300tkm přece vydržet..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 mě to na vw polu odešlo po 160 tisících 14 let.... taky jsem to poprvé jenom vyčistil a vydrželo to asi 2 měsíce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
humvee4 Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 ty jo a kolik máš najeto ? to musí 300tkm přece vydržet..... no mám cca 190tis. bylo vidět, že se na těch kontaktech vytvořila jehla, ale když se to rozebere a pořádně vyčistí, tak je kravina, aby to vydrželo 2 měsíce jak píše kokta7. Soudím z podobné zkušenosti ze superba...tam to byla zase páka blikačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexK8 Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Prosím o radu, nejde mi nijak vypnout zadní stěrač u kombíka, poraďte co s tím, jak to opravit, díky jsem úplnej laik, tak prosím po lopatě. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Pokud jsi lajk, tak asi servis? Ja bych zacal diagnostikou. Muze tam byt zapsana nejaka chyba. Pripadne bych pres ni zjistil stav packy steracu (abych vyloucil jeji zavadu). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Pokud ti sám stírá i při otevřeném kufru je vadný motorek stěrače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Dobra rada, to me nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.