DonnJarda Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Zdravím naskytl se mi problém zadní kola mi brzdí dřív než ty přední. Po správnosti by to mělo správně chodit tak, že když se zadupne pedál tak na 70% tak pak by měly až začit brzdit zadní ale mě dřív zabírá zadek a pak předek je to přesně neopak než jak to má být. První rada která každyho napadne je že předek je zavzdušněný ale není tomu tak dneska jsem opět zkoušel odpustit a žádný vzduch tam nebyl tak já už fakt nevím. Ješte mě tak napadlo nedávno jsem měnil přední kotouč ale destičky jsem nechal puvodní páč byly dobré tak mě napadá třeba už mužou byt KO takže se tam ta přítlačná síla ztrácí a tím pádem napřed zaberou zadní a pak až ty přední do době až se natlakuje víc oleje a destičky konečně dolehnout. Fakt už si nevím rady a někdy je to fakt vo hubu když to člověk musí někde zadupnout !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Destičky k.o. nebudou,ale jsou vytvarované podle starých kotoučů,takže než budou doléhat,tak to chvíli potrvá.Já vždycky měním komplet(kotouče i desky)právě abych se tohodle vyvaroval.Zkus nejdřív vyměnit desky a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.