picak Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Dobrý den, mam Yetiho najetzo 11000Km, rad pouzivam klic ke stahovani ke zavirani oken a ke sklapeni zrcatek . Vcera z niceho nic chci sklopit zrcatka a nejde. Dale se mi s odemknutim auta okamzite stahuji i okenka cili je pak musim zavrit mela by tam byt prodleva. Okna se zaviraji OK. Dalsi problem kdyz klicem chci stahnout okna tak se mi stahne pouze 3 okna, okno za ridicem se ani nehne ... NEvite cim to je ? Elektrika ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ahoj picak, to se mi taky stalo, máš to nějak rozhašený, musíš to nastavit znovu. Podívej se do návodu. Jinak si musíš pohrát s tlačítky atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetifan Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Zdravim Picaka, popises mi, prosim, ako dialkovym ovladacom v kluci sklapas zrkadla? Dik Yetifan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 yetifan: Stačí dlouze zmáčknout zamykací tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 tak se mi to taky rozhrkalo...nešli klíčem sklopit zrcátka a blbě reagovalo pravé okno na stahování, nešlo samo dolu na jeden klik....v prvním servisu mně poslali do háje ať se objednám a přijedu...ve druhým nebyl přijímací technik línej se zvednou, šel k autu okouknul to , pak zasunul klíč do zámku dvěří otočil do leva a chvíli to podržel dokud se nestáhli všechny okna, pak je zase zavřel podržením klíče do prava, a vše zase funguje jak má. prej to jenom resetoval do firemního nastavení....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.