Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

zpetna vnejsi zrcatka + a stahovani oken centralnim zamykanim

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

mam Yetiho najetzo 11000Km, rad pouzivam klic ke stahovani ke zavirani oken a ke sklapeni zrcatek . Vcera z niceho nic chci sklopit zrcatka a nejde. Dale se mi s odemknutim auta okamzite stahuji i okenka cili je pak musim zavrit mela by tam byt prodleva. Okna se zaviraji OK. Dalsi problem kdyz klicem chci stahnout okna tak se mi stahne pouze 3 okna, okno za ridicem se ani nehne ...

NEvite cim to je ? Elektrika ?

Díky

Ahoj picak, to se mi taky stalo, máš to nějak rozhašený, musíš to nastavit znovu. Podívej se do návodu. Jinak si musíš pohrát s tlačítky atd

Zdravim Picaka,

popises mi, prosim, ako dialkovym ovladacom v kluci sklapas zrkadla?

Dik

Yetifan

yetifan: Stačí dlouze zmáčknout zamykací tlačítko.

• 1 rok později...

tak se mi to taky rozhrkalo...nešli klíčem sklopit zrcátka a blbě reagovalo pravé okno na stahování, nešlo samo dolu na jeden klik....v prvním servisu mně poslali do háje ať se objednám a přijedu...ve druhým nebyl přijímací technik línej se zvednou, šel k autu okouknul to , pak zasunul klíč do zámku dvěří otočil do leva a chvíli to podržel dokud se nestáhli všechny okna, pak je zase  zavřel podržením klíče do prava, a vše zase funguje jak má. prej to jenom resetoval do firemního nastavení....díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.