Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Skoda yeti 2.0 Tdi 81kw 4x2 s ESP a Asistentem rozjezdu do kopce vydava pri couvani a vetsim natoceni volantu (ne vzdy) divny jednorazovy zvuk, zvukovy projev spojen s nepatrnou odezvou v brzdovem pedalu.

Zvuk je velice neprijemny, podobny jako kdyz prejedete nejaky predmet..

Nevite co s tim muze byt?

Na přiloženém videu cca 4. sekunda videa - je to slyšet - obzvláště když máte repro více nahlas.

Editováno: , autor: L_Lucky
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ja mam taky isty problem, popisoval som ho na inom fore a poslali ma sem. Dal som to pozret do skodovky, mam to na 1,2 TSI a dali mi uplne novy kus 1,4 TSI a tam to robi tiez. Tak ak by ste niekto vedeli co to je, dajte prosim vediet. Uvidim co mi na to povie skoda, ked sa na to pozru. 

• o 3 roky později...
Vloženo

Tak se přidám i já. Na yetim 2016 2.0 tdi 4x4 to dělá to samé, ale pouze při zabržděni během couvání. A jak psal Ondro07, tak je to prý ta vůle brzdových destiček. V servisu jsem to chtěl předvést, ale nepodařilo se to. Ale hned věděli o co jde. Takže z výroby asi ok. Jinak u fabie 1 jsem podobné zvuky nikdy neslyšel, ani u i30 a felicie taky ne. Asi čím novější, tím větší vůle. Jinak Yeti má najeto 3000km a ňěco.

• o 3 roky později...
Vloženo

Takže to nelze nijak vyřešit? Neřešil to někdo? Docela mě to mlácení při couvání štvě, když to člověk slyší 20x za den :D zlatá fábia tam je aspoň tichůčko :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...