Přejít na obsah

Cistic vstrekovania a karburatora


ceannu

Doporučené příspěvky

Ma niekto skusenosti s tymto cisticom:

STP Fuel Injector And Carburator Cleaner

???

Mě to čistili ve škodovce něčím podobným. Byl to výrobek fy Wurth a bylo na tom mimo jiné i česky napsáno čistič karburátoru, tak jsem přesvědčen, že to co máš koupeno ty, můžeš bez problému použít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...
Natankuj si 95ti oktanovej V-power na Shellu. Ten uz tam ty cistici aditiva ma. Neni az tak drahej

Tak to hned zkusim shell V-power. Chtel jsem koupit Valvoline VPS SYNPOWER FUEL SYSTEM CLEANER nekdy mi trochu zakopava po studenem startu 1.2 HTP mozna je to zapatlana klapka nebo svicka. Ve ctvrtek jdu do servisu pro filtr a svicky mam 43k najeto hned take dojedu pro V-power a uvidime.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ma niekto skusenosti s tymto cisticom:

STP Fuel Injector And Carburator Cleaner

???

Take jsem na to koukal ale radeji bych bral VALVOLINE VPS SYNPOWER FUEL SYSTEM CLEANER. STP ja moc neznam. Jeste je VALVOLINE FUEL INJECTOR & CARBURETTOR CLEANER ale nevim co je lepsi na zahranicnich internet. strankach Valvoline jsem nasel pouze prvni zmineny. Napsal jsem jim mail co je pro vycisteni skrtici klapky vhodnejsi (ovsem jestli vubec na to neco funguje) az mi odpovedi ozvu se.

Pak je tam vlastne jeste VALVOLINE MAX LIFE FUEL SYSTEM CLEANER. Mam uz v tom fakt bordel :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

zdravím,protože se blíží podzim a zima,chci pro jistotu pročistit klapku atd.,kvůli studeným startům.Jenže před regálem jsem koukal jak blázen a nevím co vlastně chci. :) Mají čistič vstřiků,pak čistič ventilů,čistič karburatoru a nakonec čistič palivové soustavy.Nevím co a jak moc se co špiní,myslel jsem,když se to leje do paliva,že to protáhne všechno,ale asi ne.Můžete mi poradit,co vlastně tedy vyčistit?Mám HTP 47 kw,najeto 30 000 km,většinu po městě a kratší trasy.A čip.Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

vidím že nikdo nic,asi blbě položená otázka nebo blbá otázka?Jde mi o to,že nevím co se v motoru špiní a zanáší nejvíc,tím bych chtěl začít.Třeba od STP dělají 3 druhy čističů do motoru,pochopil jsem,že se snad mohou používat současně,tak že bych koupil všechno a nalil to tam najednou?Tak jsem myslel,že někdo hodí svoje zkušenosti,každý není automechanik ani děd vševěd.Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ja som to skusil to STP a asi som od toho čakal viac než som sa dočkal. V poctate som nič nepoznal, dokonca som mal pocit, že je to lenivejšie a po vyjazdeni nádrže som konečne natankoval aditivovany 95N + od Tesca a bolo to o poznanie lepšie. Podľa mňa sa viac vyplatí ten aditivovaný benzín než nejaky šmejd čistič a čo sa tíka škrtiacej klapky tak tu musíš tak či tak opčas vyčistiť mechanicky, tak zázračne čističe ani benzíny nie su. :aggressive::feve:;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...