atletmar Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Ahoj, Potřebuji poradi s vyhříváním sedaček. Nikde jsem to tady nenašel. U řidiče mi nefunguje vyhřívání a nevím čím to je. Chtěl jsem proměřit dráty jestli nejsou přerušené, ale nevím jaké jsou na vyhřívání a popřípadě kde bych našel spínací relé a nebo jestli bude muset vyměnit topíci vložku. Prosím jestli by mi někdo neporadil, popřípadě nenafotil o jaké dráty se jedná. Mám OII 2,0 TDI. Díky moc za rady a postřehy s tímto problémem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 mam ten isty motor, ten isty problem...vyhrievanie vodicovho sedadla mi ide tak z 50tich pokusov raz. tiez neviem cim to je...neviete mi niekto povedat co stoji ta topici vlozka?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Kde se dá sehnad vyhřívání do sedaček na Octavii II ?Chci dát sedačky RS a oni nemají výhřev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tezkoklavesista Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 mam ten isty motor, ten isty problem...vyhrievanie vodicovho sedadla mi ide tak z 50tich pokusov raz. tiez neviem cim to je...neviete mi niekto povedat co stoji ta topici vlozka?diky Zdary, mám přesně stejný problém a teď před zimou to chci dořešit. Nechal jsem si zjistit závadu v aut. servisu a ti mi řekli, že jsou vadné vyhřívací dečky, což se mi moc nezdá, protože sem tam to naskočí. No ale výměna by prý přišla na 3500,- Kč. Samotné dečky stojí myslím kolem 2000,- Kč, ostatní je práce. Sedačku musí vyndat, rozčalounit, vyměnit dečky, začalounit a zase namontovat do auta. Vís jsem zatím nezjistil. Jestli už víte víc, zkuste poradit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valashek Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Ahoj, taky mám ten sám problém. Jestli jste to někdo vyřešili, tak prosím napište jak. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 musí se vše proměřit a pak eventualně vyměnit dečky, často odcházejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 a aka je cena decky? da sa zohnat na dakom eshope alebo treba v skodovke? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 ve škodovce, cena 900,-CZK ale měnit až po proměření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
585 Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 ahojte neviete poradit kde zacat ked nefunguje vyhrievanie sedadiel na OII 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Pojistky? Pak asi kabeláž, jestli tam de el proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
585 Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Pojistky su ok.Pocul som ze to moze bit v ovladani na climatronicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 To může ,taky to může být rozpojený konektor pod sedadlem, přepálený nebo zlomený odporový drát přímo v sedadle,nebo jenom zaoxidovaný(upadený) kontakt. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 jj tiez mam toto iste...ak bude trocha viac casu a tepla tak sa na to pozriem...zatial som pozeral iba poistky tie su ok, dalsia vec co skontrolujem budu konektory pod sedadlom a ako posledne budem kontrolovat odporove droty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
585 Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 nakoniec bolo treba vymenit "rele (ide donho canbus)" pod sedadlom spolujazca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 a tebe nehrialo spolujazdcove sedadlo? ako si prisiel na to ze je to rele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Ja mam ten isty problem. Z nicoho nic mi prestalo fungovat vyhrievanie vodicovho sedadla. Poistky su OK, nic nie je rozpojene, decka nie je prepalena. Elektrikar nevie co by to mohlo byt. To rele je jedno pre obe sedadla? Alebo je pod kazdym sedadlom osobitne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
585 Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Mne neslo ani jedno sedadlo. To "rele" je len jedno pre obydve sedacky. V skutocnosti to nieje rele ale neviem ako to nazvat, mozno riadiaca jednotka vyhrievania? Mam znameho mechanika a ten isiel po kabelazi a prisiel k malej kocke ktora nedavala ziadne hodnoty. zohnal som druhu (pouzitu za 30.-eur) vyskusali sme ju a vsetko funguje ako ma. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Uz neviem ako dalej stale mi nehreje sedacka pod vodicom. Ide len susedova. Dal som si auto zdiagnostikovat. Iba jedna chyba ale ta sa tykala klapky servomotora. Co navrhujete? Tu riadiacu jednotu vyhrievania sedaciek VAG nenajde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 diagnostikovat nejde proměř odpor deček (odpojeno od auta) konektor pod sedačkou pozice 4 proti zemi (řádově 10ohm) pozice 2 proti zemi (řádově k ohm) popřípadě porovne s druhou sedačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanzeleny Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Čau kluci, mam problem s vyhřivanými sedačkami na OII r.v.2007. Když zapnu potenciometr na levé nebo pravé sedadlo tak se nic neděje. Na VAGu jsem zjistil že po nastartování jsou sedačky aktivní cca 8s pak se "vypnou". Stejně tak při testu akčních členů. Zkoušel jsem proměřit konektory. Ty se zdají v pořátku, 12V jsem na nich naměřil jen nevím jestli na správných PINech Měřil jsem i odpor sedáků ale nevím kolik tak má být. Můžete mi nějak poradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanzeleny Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Mne neslo ani jedno sedadlo. To "rele" je len jedno pre obydve sedacky. V skutocnosti to nieje rele ale neviem ako to nazvat, mozno riadiaca jednotka vyhrievania? Mam znameho mechanika a ten isiel po kabelazi a prisiel k malej kocke ktora nedavala ziadne hodnoty. zohnal som druhu (pouzitu za 30.-eur) vyskusali sme ju a vsetko funguje ako ma. :-) Kde přesně jste našli "malej kocke" ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koudy248 Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Ja by som mal jednu otázku mimo témy. Tá vyhrievacia dečka sedadiel je všitá do poťahu alebo iba prichytená na niekoľkých miestach? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Ahojte, mám takovej dotaz, zjistil jsem, že existují do OII tři díly vyhřívaní sedadel (dečky) a to: Záda 1Z0963557D (a náhrady + předešlé) Sedačka 1Z0963555A (a náhrady + předešlé) Boky sedačky 1Z0963556B (a náhrady + předešlé) zajímalo by mě jestli jde dodělat boky sedačky do OII, která to nemá, zdali stačí dokoupit tu dečku a zapojit na stávající elektriku, nebo jestli je třeba měnit tu jednotku, za jaký typ a hlavně od kterého MR je to sériově montováno. Spousta lidí prodává různý sady, na dodělání, ale všechny obsahují jen dva díly (záda a sedačka), ale u zpolujezdce bych právě uvítal i ty boky..... Sorry zkoušel jsem hledat,a le nenašel jsem nic, jen jak to dodělat celé........ Nevíte? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 pri predstave rozcaloneni sedacky by me tyhle napady rychle presly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Já tu spolujezdcovu rozčalounit musím tak nebo tak...... takže při té příležitosti......... mladá furt zkuhrá že je jí zima.... že prej ty boky studí.. (respektivě nehřejou) aspoň jsem pochopil k čemu ten díl je dobrej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.