Přejít na obsah

OCTAVIA I. (tuning)

mirekkrejci

Doporučené příspěvky

Čaute chlapy, strašně by mě zajímalo jak na tom je cenově moje octavia viz. http://forum.skodaho...6-moje-octavia/ nechci ji prodávat jen by mě zajímalo jestli veškerýma upravama kterýma prošla stratila na ceně a nebo naopak nabila.... kupoval jsem š-octavia I. 1,6 74kw r.v. 99 před dvěma roky od duchodce který se o ni opravdu staral byla seevisovaná a velice čistounká měla najeto 209 000km a jánajel cca dalších 30 000km za tu dobu co ji mám a snad se o ni starám aspon z poloviny tak pečlivě jak on. Průměrnou spotřebu mám 6,8l /100km snažím se jezdit velice slušně... a uprávy které jsme do své octavie za ty roky udělal je např. komeplet vyměněný interier za černý, vnitřní podsvícení jsem vyměnil za červené (budíky plasma), sedačky z OII. (na které jsem opravdu hrdý), vyměnil jsem rado z fabie II (dance), kompletně jsem vytvořil a přečalounil strop na černý včetně odkladací schránky z OII., následně jsme nechal zatonovat zadní skla, vyměnil zpětné zrcátka s blinkrama z OII., vyměnil jsme přední světla za faceliftové, nasadil kola 18", přibylo i zadní křídlo RS OII., namontoval jsem trippling, bylo toho určitě víc ale ted si nevzpomenu... Tak za kolik bych měl šanci svojeho miláčka cca prodat (kupoval jsme ho za 89 000,- kč)

Editováno: , autor: mirekkrejci
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mirek:

Hodně záleží na koho trefíš.

Za mně třeba - ztratila.

Já při koupi preferuji auto v co nejvíc originálním stavu. Vím tak, že je v něm všechno jak to vymysleli a vyrobili v závodě, pokud se budu v nečem šťourat sám, nic mně nepřekvapí, vše najdu tam kde to má být apod.

Ale jsou zase lidi, kteří to určitě ocení a pokud to je udělané dobře, věřím že ano, v tom případě nabyla.

Odkaz ke komentáři

já mám právě taky rád originál, ale nějak mě ty určité části lákali .. a jak říkáš když si koupíš auto je fajn vědět kde co je a ne to hledat prootže majitel před tebou to přeházel to je jasný! originál je originál a na takové části jkao nové sedačky asi jen tak nenalákáš to muže být každému jedno žeo:-D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...