Publikováno Květen 30, 201213 r Škoda Octávia 1,9 Tdi 81 Kw Dnes jsem byl na emisích a chtěl bych se zeptat na problém který se mi tam stal.Jelikož technik na emisích je "poctivý" tak mi motor vytáčel , až na 5000.Musí to prý udělat 5x .I když mi to rvalo uši musel jsem to podstoupit ( nevím jací inteligenti tvoří tyto předpisy).Při posledním protočení motor začal kouřit a na volnoběh se hrozně chvěl.Zhasli jsme ho a po dalším nastartování bylo vše v pořádku.Nemáte někdo podobnou zkušenost?Dík
Květen 31, 201213 r Také mě to zajímá, jaký důvod na STK má vytáčení motoru bez zátěže do plných otáček. Zarazilo mě, že mě technik poslal do kanclu na kafe a nechtěl mou přítomnost při měření a když jsem pak slyšel ten řev, tak bych mu nejraději naliskal.
Červen 1, 201213 r Jde o předepsaný postup měření emisí u naftových motorů....V Německu se měří při zátěži na válcové stolici. Až to dojde tady , tak to bude stát aspon 1000 Kč. To si zase někdo namastí kapsu, aby to tu prosadili...
Červen 2, 201213 r "Jde o předepsaný postup" ... OK. Mám to tedy chápat tak, že krátkodobé přetočení motoru neublíží?
Červen 2, 201213 r Neublíží, ale taky to tomu motoru nepomůže. Navíc Ti může prasknout rozvoďák, pokud ho nemáš včas vyměněný. Ale to jenom v tom nejhorším případě...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.