florenc007 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Dobrý den, koupil jsem černou octavii combi 1.8T RS a chci se zeptat, jak jede tento motor? Auto se mi teprve opravuje, bylo bouráno na bok. Uvažuji i o chipování. Jaký je tam podvozek, tlumiče atd? Bude vše zabírat, jak má, když to nachipuju, myslím, jestli na to pak nebudou slabé brzdy apod. Něco jsem tady na fóru našel, ale ne vše. Děkuji za odpovědi. Předtím jsem měl taktéž octavii, ale upravenou tdi na cca 103kw, jela krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Zdravím,myslím že budeš s benzínu víc nadšený než z toho TDI...Samozřejmě pokud nehledíš tolik na spotřebu... A co se týče podvozku a brzd,tak záleží jak moc tomu dáváš. Pokud hoodně ,tak jsi měl spíš koukat po jiné značce. Octávka ikdyž RS je pořád takové spíš rodinné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
florenc007 Vloženo 30. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Spotřebu neřeším, jinak bych zůstal u tdi, ale díky za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Přesně jak píše Ondra, pokud nebudeš jezdit na hraně tak ti bude stačit jak podvozek tak brzdy. Přece jen průměr 312 mm je už docela pěkněj a s 1400 kily si poradí O čipování je tu toho hooodně tak jen pohledej a inspiruj se já mít prachy tak bych měl nachipováno už dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.