Přejít na obsah

florenc007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení florenc007

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Vag je čistý a na špatný chip mě již upozornili mechanici, pokouším se to řešit. Špatnou škrtící klapku by VAG odhalil?
  2. stačí sundat nohu z plynu a auto prostě skoro nejede, jako nouzový režim mi to nepřipadá, je to opravdu zvláštní, nevím co s tím.
  3. Dobrý den, mám menší problém, vlastním nově octavii 1.8T RS combi r.v. 2003. Autko po koupi jelo velmi dobře, ovšem rozhodl jsem se pro chip. Ten mi udělala autorizovaná firma a zjistila, že jsem tam měl nahraný software z octavie 110kw. Přehráli software na mých 132kw + chip 20%. Auto ovšem nejelo, tak jak by mělo, lítali kolem toho mechanici, zjistilo se, že je špatná váha vzduchu, koupil jsem ji, auto jelo, ale po pár km mi voktávka začala dělat toto. Jedu, sešlápnu plně plynový pedál, auto letí jako blázen, ovšem jakmile pak například přibrzdím, případně zastavím na červenou, auto nejede skoro vůbec. Jede jako cca 140hp auto, ale nejede jako předtím, turbem to tudíž nebude, to by nejspíš nezabíralo vůbec. Jakmile otočím klíčkem a opět se rozjedu, vše při starém, auto jede jako střela, ovšem opět po zastavení zase nejede a pořád dokola. Neví někdo, v čem je zakopaný pes?
  4. Spotřebu neřeším, jinak bych zůstal u tdi, ale díky za názor.
  5. Dobrý den, koupil jsem černou octavii combi 1.8T RS a chci se zeptat, jak jede tento motor? Auto se mi teprve opravuje, bylo bouráno na bok. Uvažuji i o chipování. Jaký je tam podvozek, tlumiče atd? Bude vše zabírat, jak má, když to nachipuju, myslím, jestli na to pak nebudou slabé brzdy apod. Něco jsem tady na fóru našel, ale ne vše. Děkuji za odpovědi. Předtím jsem měl taktéž octavii, ale upravenou tdi na cca 103kw, jela krásně.
  6. Dobrý den, mám problém, když dávám buď plné levý nebo pravý rejd tak se ozve takové bouchnutí. Co to je?
  7. Dobrý den, dočetl jsem se, že se montuje do auta speciální tlačítko, které po stisknutí přidá na výkonu. Funguje to tak, že se ŘJ nastaví na 2 programy a my si tímto tlačítkem zvolíme, jakým způsobem chceme, aby naše auto jelo. Dělá to někdo tady?
  8. Dobrý den, předem chci říct, že jsem tady pročetl všechny příspěvky o turbech, ale nikde jsem nenarazil na stejný problém jako mám já. Takže klasika, nastartuju jedu klidnou jízdou a až je motor zahřátý a já chci zrychlit tak mi vypne turbo. Většinou se vypne tak při rychlosti kolem 170km/h. Po vypnutí motoru a opětovném nastartování turbo jede. A teď ten trochu jíný problém. Když vypne turbo tak mi teplota klesne na nulu!!! Ještě uvádím, že mám octavii r.v.98 s motorem 1,9tdi, ale větší turbo,větší interkoler, na brzdě 113kw. Děkuji
  9. to jsem si myslel, ale zajímalo by mě, jelikož mi na tomto rádiu nefunguje cd mechanika, zda mi rádio bude komunikovat s Alpine měničem?
  10. Dobrý den, mám rádio CDA-7878R a chci se zeptat jestli k tomuto radiu připojím i jiný cd měnič než Alpine? Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...