milan1971 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 (editace) Zdravím,mám po zimě problém:začal se mi loupat lak z předního nárazníku-origo RS,a chtěl bych místo laku použít folii-ne karbon,ale lesklou v barvě vozu(černou),nemáte s tím někdo zkušenost? Jestli se to dá udělat doma,nabo je lepší to svěřit odborníkům,v závislosti na ceně montáže? Dík za názory a postřehy Editováno: 31. Květen 2012, autor: milan1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Dával jsem folii na kapotu ,když mi poškodili lak . Já bych už nedával kromě nenechavcu ,kteří do toho šťourali ,rýpali aby zjistili co to jako je ??? Pak po 2 letech už to bylo od slunka vyšosovaný a pak to i folie začala praskat . Takže za mně už nikdy více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Mám to ve folii a zatím v pohodě,lepeno cca 2 roky zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hotty Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Dával jsem folii na kapotu ,když mi poškodili lak . Já bych už nedával kromě nenechavcu ,kteří do toho šťourali ,rýpali aby zjistili co to jako je ??? Pak po 2 letech už to bylo od slunka vyšosovaný a pak to i folie začala praskat . Takže za mně už nikdy více asi spatna nekvalitni folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 chlapi a co s folii na aute udela mycka? neorve to pocase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sov.a Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Je tu někdo, kdo má zkušenosti s fóliemi místo laku, popřípadě by mě mohl informovat o kladech a záporech folií z praxe. Na stránkách firem, to jen vychvalují, ale nikde se nepíše o záporech (a nevykládejte mi, že žádné nemá ). Proto bych raději někoho, kdo auto s folií má na denní ježdění a nemá potřebu propagovat firmu. Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.