Publikováno Květen 31, 201213 r Zdravím,mám po zimě problém:začal se mi loupat lak z předního nárazníku-origo RS,a chtěl bych místo laku použít folii-ne karbon,ale lesklou v barvě vozu(černou),nemáte s tím někdo zkušenost? Jestli se to dá udělat doma,nabo je lepší to svěřit odborníkům,v závislosti na ceně montáže? Dík za názory a postřehy Upraveno Květen 31, 201213 r od milan1971
Květen 31, 201213 r Dával jsem folii na kapotu ,když mi poškodili lak . Já bych už nedával kromě nenechavcu ,kteří do toho šťourali ,rýpali aby zjistili co to jako je ??? Pak po 2 letech už to bylo od slunka vyšosovaný a pak to i folie začala praskat . Takže za mně už nikdy více
Červen 3, 201213 r Dával jsem folii na kapotu ,když mi poškodili lak . Já bych už nedával kromě nenechavcu ,kteří do toho šťourali ,rýpali aby zjistili co to jako je ??? Pak po 2 letech už to bylo od slunka vyšosovaný a pak to i folie začala praskat . Takže za mně už nikdy více asi spatna nekvalitni folie
Únor 22, 201312 r Je tu někdo, kdo má zkušenosti s fóliemi místo laku, popřípadě by mě mohl informovat o kladech a záporech folií z praxe. Na stránkách firem, to jen vychvalují, ale nikde se nepíše o záporech (a nevykládejte mi, že žádné nemá ). Proto bych raději někoho, kdo auto s folií má na denní ježdění a nemá potřebu propagovat firmu. Děkuji :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.