béďo Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 zdravim obcas sa mi stane ze sa mi vypne tempomat, no posledny tyzden je to pravidelne uz som raz mal tento problem, vtedy bola chyba v spinaci brzdovych svetiel teraz VAG hlasi toto na motore 2 závad nalezeno. 17977 - spinac pro GRA - neverohodny signal (E45) P1569 - 35-10 - - - Sporadická 16555 - rada valcu 1 : system odmerovani paliva - system prilis chudy P0171 - 35-10 - - - Sporadická Readiness: 0000 0000 hladam, hladam, ale nic rozumne som nenasiel inac ziadny problem nepozorujem, motor "nezdochina", vsetko ide ako ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
béďo Vloženo 1. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 ako moja klasika, hladam hladam a nic rozumne nenajdem a ked sa popytam hned to najdem udajne to moze byt sposobene kontaktami v packe, mali by ist prepajkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puummy Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Zdravím, chyba 16555 zmizela po výměně palivového filtru původní 3bar nahrazen 4barem od te doby pokoj, páčka mě občas taky pozlobila, měl jsem nejdřív takovou co měla ze zhora takovou kolíbku s + - teď co mám novou s - z boku a + z čela na přesuvnku tak je už klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.