Publikováno Červen 1, 201213 r zdravim obcas sa mi stane ze sa mi vypne tempomat, no posledny tyzden je to pravidelne uz som raz mal tento problem, vtedy bola chyba v spinaci brzdovych svetiel teraz VAG hlasi toto na motore 2 závad nalezeno. 17977 - spinac pro GRA - neverohodny signal (E45) P1569 - 35-10 - - - Sporadická 16555 - rada valcu 1 : system odmerovani paliva - system prilis chudy P0171 - 35-10 - - - Sporadická Readiness: 0000 0000 hladam, hladam, ale nic rozumne som nenasiel inac ziadny problem nepozorujem, motor "nezdochina", vsetko ide ako ma
Červen 1, 201213 r Autor ako moja klasika, hladam hladam a nic rozumne nenajdem a ked sa popytam hned to najdem udajne to moze byt sposobene kontaktami v packe, mali by ist prepajkovat
Červen 12, 201213 r Zdravím, chyba 16555 zmizela po výměně palivového filtru původní 3bar nahrazen 4barem od te doby pokoj, páčka mě občas taky pozlobila, měl jsem nejdřív takovou co měla ze zhora takovou kolíbku s + - teď co mám novou s - z boku a + z čela na přesuvnku tak je už klid
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.