Červenec 9, 201312 r Teda jsem zvedav co z toho vyleze . Uz dlouho te sleduji, sam jsem vlastnil taky takovy stroj a nedam na neho dopustit.
Červenec 9, 201312 r Autor No teď už asi žádné velké překvapení nebude Finálně postavené už to bylo akorát bez laku.
Srpen 16, 201312 r Autor Start kit mega Torx Přes toto by se měl ten motor startovat. Už jen vykoumat jak to startovat
Září 4, 201312 r Autor Odlehčený kryt na řetěz a emblémy na nádrž.... Jsou sice trošku masivnější,ale o to zvýraznění myšlenky jde
Září 6, 201312 r Autor Master of Babetts konečně v novém bytě Podestlána alcantarou a dokonce jí mám doma schválenou od drahé polovičky
Říjen 9, 201311 r Autor Tak konečně opět něco co se týká Beretty. Už dávno jsem věděl ,že chci mít u babči fotoknihu s fotoseriálem přestavby. No a zrovna dělám na podstavci.
Říjen 16, 201311 r Autor 2 měsíce čekání, nahánění a Brooks je konečně doma. Je to luxusní záležitost. Jak sedlo tak i balení .... Takže už mám England brzdy a sedlo
Říjen 16, 201311 r Tak to je fajnovka, stará škola. K Hope velmi dobrá volba. Taky už se těším na finále.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.