ASPIRE Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Teda jsem zvedav co z toho vyleze . Uz dlouho te sleduji, sam jsem vlastnil taky takovy stroj a nedam na neho dopustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 No teď už asi žádné velké překvapení nebude Finálně postavené už to bylo akorát bez laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Barva dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Viď? Já věděl že je neokoukaná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Na stojanu konečně. Teď už jen v klidu nastrojovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 A cože to je za podivnou Babetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Taková moje hračka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Nějaké detaily.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 Péra na hlavě pérujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Alfred Víčkok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Start kit mega Torx Přes toto by se měl ten motor startovat. Už jen vykoumat jak to startovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Potuněný stojánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Odlehčený kryt na řetěz a emblémy na nádrž.... Jsou sice trošku masivnější,ale o to zvýraznění myšlenky jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Master of Babetts konečně v novém bytě Podestlána alcantarou a dokonce jí mám doma schválenou od drahé polovičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Tak konečně opět něco co se týká Beretty. Už dávno jsem věděl ,že chci mít u babči fotoknihu s fotoseriálem přestavby. No a zrovna dělám na podstavci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Jsem zvedav na celek . Kdy to asi tak bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 No už jen výfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 2 měsíce čekání, nahánění a Brooks je konečně doma. Je to luxusní záležitost. Jak sedlo tak i balení .... Takže už mám England brzdy a sedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Tak to je fajnovka, stará škola. K Hope velmi dobrá volba. Taky už se těším na finále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Jsme rád, že tu mám fandu co se vyzná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Lauf EVO 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Bezchybná práce! Jako vždy....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Díky díky A to ještě není povrchově vyladěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.