ferda25 Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 No tak tenhle postup je zajímavý, ale já to dokážu složit, že to je jako z fabriky... A tady je možná varianta pro L&K...černé piano: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Na kolik vyjde takova to sranda?? časem bych si to mohl taky udelat... A nejaky postup mu to nedáš?? ja nasel jen postup čislo jedna .. taky se mi to podle fotek zda ze to pujde poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Vše přes sz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Promin :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lokystar Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Na to aby se ti světla automaticky zapínala a vypínala klíčkem nepotřebuješ vypínač s tunelem/auto. Je to jen o nakódování. Zdravím, hledal jsem to tu a nikde nic, mám to sice nakodované, ale vadí mi že to nejde trvale vypnout, jen přepnout na obrysovky, když bych si koupil vypínač s tunel light svítilo by mi to na tunel light automaticky a na vypnuto nesvítilo nic? Mam sice maxidot, ale tam to vypnout nejde, O2, 2.0 fsi, 2006 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 toto by zaujimalo aj mna nakolko mi tiez vadi ze pokial mam nastartovane tak svetla nedokazem uplne vypnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 I s vypínačem s tunelem ti budou svítit světla pořád i v poloze vypnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lokystar Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 A je nějaká možnost jak mít automatické svícení a zároveň možnost plně světla vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Není, k čemu by to bylo??? By jsi to vypnul a opět by jsi mohl zapomenout zapnout světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lokystar Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) To je pravda, ale občas se to hodí, když nechám na zahradě auto nastartovane, aby se vyhřalo tak mi přijde zbytečné mít puštěná světla, neumí to novější octavie nastavit na maxidotu? Nepomohla by třeba výměna komfortky když už to nejde udělat vypínačem? Diky Editováno: 3. Únor 2013, autor: lokystar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 (editace) na maxidotu můžeš vypnout denní svícení. Si kup nezávislé topení, nebo si narvy do auta přímotop. Rozhodně není ideální nechat běžet studený motor.... Editováno: 3. Únor 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lokystar Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Právě že na maxidotu tu možnost nemám, myslím že mr.2006 to ještě seriově neměl a neříkam že to dělám každé ráno, ale občas jo a je asi víc momentů kdy z nějakého důvodu motor běží a světla by svítila zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 A právě jsem našel i chrom ovladače oken do dveří řidiče: http://www.sportovni...n-ve-stylu-rs6/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Chtěl bych se zeptat jestli mi takto upravený ovladač bude fungovat (tzn. zda ho můžu dát) do mé octavie II ikdyž nemám funkci auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Ono je i varianta bez funkce auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Jednak je i bez funkce AUTO, a pak je varianta kde je místo AUTO obr. tunelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Toho jsem si vědom, ale varianta bez funkce auto se strašně špatné shání a když je k dispozici tak je cena přepálená. Mám nějaké známé na vrakovišti a těch s funkcí auto nebo s tunel light tam mají hafo a dali by mi to za pakatel. Jen mě zajímá jestli to pak můžu napojit do svého auta ikdyž nemám dešťový senzor a tudíž ani tunel light a funkci auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Zdravím, mám takový dotaz chci se zeptat když při odemknutí vozidla aby se rozsvitili světla tak je potřeba vyměnit za přepínač světel s funkcemi comming-home a leaving-home 1Z0 941 431 3X1 Děkuji, mám Škoda Octavia (combi) RS 2.0 TDI 125 kw, r.v. 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 David: jestli máš senzor světla a deště, pak stačí výměnit spínač za čtyřpolohový, dotáhnout jeden vodič od spínače světel k BCM/BSG jednotce a dokódovat. Pokud senzor nemáš, dá se to nakódovat i bez něj, světla se pak rozsvěcují při každém odemčení, nebo jen pokud je spínač světel v poloze zapnutých světel (v závislosti na kódování). Takhle to mám u O2 předface, nevim jestli to jde i u faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 ahojte, da sa to teda spravit tak ze obyvajny vypinac nula, parkovacky stretavacky vymenit za vypinac ktory ma navyse polohu auto a nakodovat svetla tak aby sa zazali automaticky pri nastartovani iba ked su v polohe auto? (octavka nema ziadne snimace ani svetelne ani dazdove ani nijake) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 (editace) Spínače světel se symbolem TUNEL nebo AUTO zaměnitelné jsou, funkčně jsou úplně stejné, jediný rozdíl je, že ve spínačích s TUNELem se rozsvěcí kontrolka předních mlhovek (silnějším rozsvícením symbolu ve spínači), u spínačů s AUTO kontrolka není, protože jí facelifty mají přímo v budíkách. // Sakra, měl bych se líp dívat na datum než na něco odpovim.. Editováno: 24. Únor 2014, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 pajko: ne, takhle se to nedá. Poloha AUTO má význam pouze se senzorem světla a deště, protože zapíná světla v závislosti na okolním světle. Navíc samotná výměna spínače v 90% případů nestačí, musí se dotahovat jeden vodič od spínače do BSG/BCM jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Sharky dakujem za odpoved. Nemal som v tom doteraz jasno. Cize viem ze potrebujem klasicky obycajny vypinac aky tam mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DawiDX Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Zdravim, mam Octavii 2 MR2006 s destovym senzorem, nicmene spinac svetel bez polohy AUTO (tunel). Da se zprovoznit automaticke rozsvecovani svetel ve tme pouhou vymenou 3 polohoveho spinace za 4 polohovy + kodovani (kabel mam)? Je spinac s polohou AUTO shodny s tim, kde je ikona tunelu (u toho s AUTO polohou pisou MR2009) viz odkazy? http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel-vicenas-11_11 http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel Dale mi nefunguje regulator jasu pristrojove desky... V aute byla menena navigace Nexus za Columba. Muze to byt zpusobeno tim? Dekuji za jakekoli informace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) O zaměnitelnosti spínače auto a tunel je snad vše řečeno o příspěvek vejš. Ohledně zprovoznění automatických světel, je třeba vyměnit přepínač za 4-polohový, dotáhnout jeden vodič k BSG a nakódovat. Editováno: 18. Březen 2014, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.