Jakub Pícha Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Zdravím, nechal jsem měnit komplet rozvody, multiřemen, termostat, brzdy na předku a na zadku kousek výfuku za katem, uložení stabilizátoru a teď mám takovej problém, že když se rozjíždim a dám málo plynu, jakoby duní(klepe) zepředu z auta. Neřešil někdo tuhle závadu? Volnoběžka je ok a napínák řemene je pevnej při neutrálu. Nemám teď s kým vyzkoušet bohužel. Díky za případné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Tohle často dělá netěsnost na výfuku, díry atd...Jinak pokud dáš opravdu hodně málo plynu, trošku to duní i u auta, které je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 12. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Ahoj, díky za odpověď. Dneska jsem vypozoroval, že to dělalo při vytočených kolech, zjistil jsem, že to ale dělá jen občas. Jinak obvykle v rozmezí cca 1100 - 1300ot, takže opravdu chvilku při rozjezdu, dělá to na jakoukoliv rychlost, zkoušel jsem teda jen 1 2 3 a prostě v nízkejch otáčkách. Řešim to předevšim proto, že přístí týden jedu na léto pryč a potřebuju aby bylo vše ok. Navíc předtím to nedělalo, to mě štve. Jediné co vím, tak silenblok motoru na řidičově straně je horší, ale to musel být i předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Zkus omrknout ty netěsnosti výfuku...a co máš za motorizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 12. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Je to 1.9tdi 81kw. Je mozne, ze jak menil kus za tim katem, ze tam bude neco v neporadku. Nevim jak to zkontrolovat, ted sem stejne do patku bez auta, rampu nemam abych kouknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 No tak to bude možná ono. Protože já jsem měl malou díru hned za katem a dělalo mi to stejné...Prostě při rozjezdu a po každém zařazení rychlosti s mírným plynem to jaksi drnčí a duní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 12. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Aha, takze mozna spatne zavarene. Jeste jsem si ted vsiml, ze jakmile pustim plyn z vyssich otacek, tak tam jakoby syci, neni to tak znatelne, ale trosku to slysim, to si myslim, ze bude take souviset asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 to syčanie by mohla spôsobovať aj povyskočená hadica z IC-čka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 13. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Jj, kouknu na to až bude auto doma, je to mezi zasyčenim a zahoukáním, nevím jak to lépe popsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Aha, takze mozna spatne zavarene. Jeste jsem si ted vsiml, ze jakmile pustim plyn z vyssich otacek, tak tam jakoby syci, neni to tak znatelne, ale trosku to slysim, to si myslim, ze bude take souviset asi. Kdo to vařil? Zrovna v ponděli jsem byl u kámoše měnit ten kousek trubky od katu po objímku a po zavaření motor nastartoval, zvedl znova auto a jednak jsme poslouchali jestli to někde nefouká a pak taky rukou kolem svaru a kolem objímky zkoušel. Při zkoušení kolem objímky poznamenal, že tam se stává, že to fouká. Takže jednak to měl po zavaření vyzkoušet a pak to taky nemusí být zrovna svar ale právě ta objimka. Čili znova na zvedák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 13. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 (editace) Aha, tak aspoň je se čeho chytit, v ponděli k němu zajedu a snad se to da dohromady. Jinak to delal vse automechanik v servisu. Snad to bude ten vyfuk, blby je, ze nemam moc casu to resit. Editováno: 13. Červen 2012, autor: Jakub Pícha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 16. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Tak jsem udělal video, je to slyšet hned na začátku: Na výfuk za katem se mi to nezdá a dnes jsem na něj koukal a výfuk vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.