Publikováno Červen 11, 201213 r Zdravím.Po deseti letech jsem zeregistroval první problém s autem.Při přidání plynu občas jakoby auto zaváhá a zlomek sekundy netáhne ale pak se hned chytí pocukne a jede normálně dál.Podle vagu žádné chyby.Svíčky měněny před rokem.Najeto pouze 44 000 km.
Červen 12, 201213 r Zkontroluj jestli už nemáš vyměnit olej, já na to zapomněl, ale pomohlo to. Potom vzduchový filtr zkontrolovat, jestli není černej nebo prostě zralej na výměnu. A pak bych se ještě zaměřil na palivo, takže ten Shell V-Power na to pročištění palivový soustavy či nějáký ty krávovinky na vyčištění zkusit
Červen 13, 201213 r Autor Díky.No trochu se stydím ale olej se mění jen 1x za dva roky, protože poslední 2 roky auto najelo 3500 km, tak jsem si říkal že to asi bude zbytečné.Palivák tak bude ještě určitě z fabriky a vzducháč nevim jestli někdy v servisu měnili nebo na to kašlali.Zkontroluji.Díky za typy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.