schneefall Vloženo 11. Červen 2012 Vloženo 11. Červen 2012 Zdravím.Po deseti letech jsem zeregistroval první problém s autem.Při přidání plynu občas jakoby auto zaváhá a zlomek sekundy netáhne ale pak se hned chytí pocukne a jede normálně dál.Podle vagu žádné chyby.Svíčky měněny před rokem.Najeto pouze 44 000 km. Citovat
Jehla23 Vloženo 12. Červen 2012 Vloženo 12. Červen 2012 Zkontroluj jestli už nemáš vyměnit olej, já na to zapomněl, ale pomohlo to. Potom vzduchový filtr zkontrolovat, jestli není černej nebo prostě zralej na výměnu. A pak bych se ještě zaměřil na palivo, takže ten Shell V-Power na to pročištění palivový soustavy či nějáký ty krávovinky na vyčištění zkusit Citovat
schneefall Vloženo 13. Červen 2012 Autor Vloženo 13. Červen 2012 Díky.No trochu se stydím ale olej se mění jen 1x za dva roky, protože poslední 2 roky auto najelo 3500 km, tak jsem si říkal že to asi bude zbytečné.Palivák tak bude ještě určitě z fabriky a vzducháč nevim jestli někdy v servisu měnili nebo na to kašlali.Zkontroluji.Díky za typy. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.