Přejít na obsah

zelwak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení zelwak

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. zelwak

    Denní svícení

    Ahoj všem, tak jsem to dnes vyřešil tak, že jsem černý kabel od DRL připojil klasicky na kostru, žlutý kabel jsem přivedl přímo na plus parkovačky (dal jsem tam elektrikářskou čokoládu) a druhé plus jsem připojil k alternátoru -( modrý kabel který vede do alternátoru). Světla jsem odzkoušel - po nastartování se rozsvítí DRL a po rozsvícení parkovaček se DRL zhasnou. Třeba to někomu pomůže:-).
  2. zelwak

    Denní svícení

    děkuji za odpověď a nešlo by to napojit někde v motorovém prostoru? Anebo když na TFL tak kudy to mám protáhnout dovnitř? Kde je prostup z motorovýho prostoru do kabiny?
  3. zelwak

    Denní svícení

    Prosím potřebuju, aby mi ty světla svítily až po otočení klíčkem zapalování do polohy 1,když dám kostru na kostru jedno plus na parkovačku a druhý přímo na baterku, tak mi to svítí pořád- (když samozřejmě rozsvítm normální světla, tak DRL zhasnou ), kde mám prosím najít plus, které se sepne až po otočení klíčkem. Moc děkuji za jakoukoliv odpověď.
  4. zelwak

    Denní svícení

    černá je mínus, žlutá je plus a bílá je spínané plus.
  5. zelwak

    Denní svícení

    zdarte chlapi, potřeboval bych info kam na fabce 1, 1,4MPi (2002) zapojit žlutý a bílý drát od světel pro denní svícení. Na jaké svorky? Moc díky za odpověď
×
×
  • Vytvořit nový...