SlazoSVK Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Čaute lidi, neviete mi poradiť auto-poťahy na športové sedačky? Nejak si nikde nemôžem nájsť tú pravú veľkosť aby to sadlo tak ako má... dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 To už se tu řešilo jinak doporučuju potahy od Madu udělaji ti ten spravny rozměr a je to kvalitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 alebo toto http://www.abena-autopotahy.sk/e-shop.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SlazoSVK Vloženo 11. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Ospravedlňujem sa ak sa to tu už riešilo nenašiel som...(ak nájdete dajte link) ešte jedna otázočka: je rozdiel v predných sedačkách modelu RS a AM Sport obe majú športové sedačky, ale či aj rozmerovo. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 http://www.autopotahy.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Kdyby jsi chtěl tak jedny potahy doma mám a jsou i na sportku. Původní cena 4500kč teď 1500kč http://auto.bazos.cz/inzerat/17120376/Originalni-potahy-na-skodu-fabii-2-sport.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seidl Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Kdyby jsi chtěl tak jedny potahy doma mám a jsou i na sportku. Původní cena 4500kč teď 1500kč http://auto.bazos.cz...bii-2-sport.php Ahoj. Pošli foto na: Richard.Seidl@seznam.cz Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Ahoj lidi Chci se zeptat, má někdo zkušenosti s touto firmou? http://www.autopotahytaso.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Tak jsem nakonec zvolil potahy od firmy MAD a..... no posuďte samy Velice kvalitní práce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Co to vyšlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Mad je jednicka taky na jedny cekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 luxusní, takové by se mi taky líby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Klááásnééé a ta cena???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Díky Vyšlo to na 5100 Kč včetně dopravy. Bál jsem se montáže ale popravdě ty není zas tak těžky. Jozzi, pak se taky pochlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 A jak je to na tu loketku? To je nějaký návlek? Jak to drží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 no ja se pochlubim až na jaře at se kluci klepou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 No jsem nalomenej,ještě takhle kdyby manželka souhlasila....???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Jay Kay: ano,navleče se na to "vrchní víko" drží to dobře, v tom ohybu prostrčíš pasek a suchym zipem se to upevní,takze to nepada. Až přijedu dom,tak ti večer nahodím fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 No tak manželka je proti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Tady máš tu opěrku (jen se musí ještě trošku upravit) Ono,je pravda že nejsou nejlevnější a dát tam potahy,který se dají koupit v jakým koliv supermarketu....to radši žádný!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 no já bych spíše za 9tis vyměnil celý sedadla za sporty než řešit potahy osobně to pro mě je vyhozená investice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tak od Madu si muzes dat udelat i to co se nikdy v skodovve do prodeje nedostalo treba vzor GVI GTi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 jestli se ošoupe vzor GTI nebo škodovky je mi jedno pro mě mají sedadla přepravní účel a na estetiku kašlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ale všude říkaj že to je pro obě sedadla. Ale mě by stačilo jen pro řidiče a nějaký omyvatelný kvůli montérkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.