žralok Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 (editace) Tak vše vyřešeno a začínáme znova. Termín konání: 21 - 23 září 2012 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska...ovska-plaz.html Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá - ne) Lanny + 1 (so + ne) nemo.x (so + ne) Torreto + 1 (so + ne) ace ventura + 1 (so + ne) Drak z Okurkova + 1 (so + ne) Editováno: 6. Srpen 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Tak já se hlásím k Víťovi, čili: Lanny + 1 / so + ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 (editace) nemo.x (so+ne) Editováno: 14. Červen 2012, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Hlásíme se na sobotu a neděli.. Já, moje drahá polovička a náš supík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Drak z Okurkova se taktéž hlásí Já + maželka + malej supík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Nazdar Draku z Okurkova, tak koukám, že se Ti zatím nepodařilo předělat "nick", ale to není podstatné, podstatné je, že Ti vychází termín, nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 ještě bude mít určitě nějaké zbytky ve stánku z vinobraní tak to může vzít a my to dojedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 ... no že by jsem se zrovna klepal na "dojížďáky", tak to teda nee, ale on "Drak z Okurkova" je docela vstřícnej SUPÁK - MORAVÁK, tak nemám strach, že by nás krmil jen dojíďáky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Panove, presne vim o cem mluvite. Kajo pro tebe lahvinky bileho plus palenka a vicki tobe kyblik cestvych kentucky kuratek...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 Ja se take hlasim o jeden Coloneluv kyblik! Mozna kdyby bylo snidanove menu z Kentucky, vyresili bysme neprijemnosti se snidani z minula... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 to je fakt.Raději zaplatím Jardovi za kuřátko než těm blbcům za žvanec nežvanec.Jardo pouvažuj..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Tak kamarádi, garantuji snídani all-inclusive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Jo když jde o žrádlo to jsou kamarádi :DDDD cha cha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 (editace) Co bys cekal od sletu SUPu! Editováno: 14. Červenec 2012, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 už se těším Jardo.Určitě to nebude horší než v tom bufetu na schodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Tak kde jsou dalsi prihlasky? Zatim jsou prihlaseny pouze 4 kousky. Sup, sup sup! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 to bych nehrotil.Víš jak to bylo na jaře.myslím že jak se začnou hlásit dejme tomu do 10 září tak to bude až až ale samozřejmě čím dřív tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Plně souhlasím s Víťou, ale na druhou stranu není na škodu, občas povzbudit smyslové vjemy a náladu, což perfektně provedl "Drak z Okurkova" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 HA! Já se tu nevidím. Takže to napravím. Přijedeme taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá - ne) Lanny + 1 (so + ne) nemo.x (so + ne) Torreto + 1 (so + ne) ace ventura + 1 (so + ne) Drak z Okurkova + 1 (so + ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 pánové, ani nevíte jak se těšíme a na všechny! ))) Kyblíky z Kentucky + pálená hruška samozřejmostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 (editace) Ahoj Všem, pokud mi dopadne volno tak dorazím (SO-NE) Mějte se všichni Editováno: 8. Srpen 2012, autor: Moravecmilan21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 (editace) No slava. Pomalu se nam to slejza. Dneska jsem byl nakupovat v Kentucky na Zlicine. A zrovna - predemnou Sup, zamnou Sup. Rikal jsem si, jestli to nebyl nekdo od nas.... Editováno: 8. Srpen 2012, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Taky už se těším pánové.. už se nám to pěkně krátí. Tak se hlavně všeci opatrujte at se tam ve zdraví sejdem. Žraloku a co ty?? Letos se tam doufám ukážeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 (editace) Jestli zralokovo auto do te doby vydrzi najezdy vandalu, tak by se ukazat mohl, ne? Editováno: 9. Srpen 2012, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.