žralok Vloženo 9. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Tak to máte pravdu. Ještě můžu přijet felkou. Už se o mě píše i v novinách. Zítra to sem naskenuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Tak se pánové omlouvám ale ani na tento sraz nedorazím. Dnes jsem se dozvěděl, že se bude u nás konat tenisový turnaj pro sponzory hokeje a podnikatele z širokého okolí a pro mě je to šance získat dost kontaktů které mi pomůžou v práci. Jinak něco málo z novin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 jen jestli nekecáš.Co tam budeš dělat na tom tenise?Budeš chodit mezi lidmi a lepit jim na palice letáky?jebni tam transparent a máš to v cajku kluku jeden ušatá Nic ve zlém Libore samozřejmě.Je to tvá věc a nikdo se nikam nenutí to je jasné.Nemáš čas nemáš.Sice je to škoda,ale co naděláme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Budu hrát ty prde. Reklamní plachta bude taky ale potřebuji získat kontakty na vedení firem. Bez toho se dnes podnikat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Jinak dopiš na sraz Radek Cuzik s manželkou a i jeho synátor Michal jede.Jedou semnou už od pátku opět.Takže další dva supíci hlásí účast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 jo a tímto bych chtěl požádat Lannyho až se tu opět objeví aby jako stravovací expert opět provedl předobjednávku v naší oblíbené hospůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 V pátek mi přijedou příbuzní a jedeme na výlet na Vranov a do Znojma. Tak se stavíme u Bazalů a ve sklípku. Pak napíšu jak tam bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 (editace) jo a tímto bych chtěl požádat Lannyho až se tu opět objeví aby jako stravovací expert opět provedl předobjednávku v naší oblíbené hospůdce .....to víš Víťo, že to zařídím, ale potřeboval bych už alespoň orientačně vědet, kolik nás bude. Ale jo, napíšu pí. Bazalové předběžný mail, aby jsme to měli zabukovaný. Jinak koukám, že se ten seznam moc neaktualizuje, to asi bude tím, že Žralok po nocích honí "škodnou"? Nejsou tam připsáni Radek s manželkou a ten syn a už by měli i ostatní nováčci se přihlásit, čas kvapí! Editováno: 20. Srpen 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Ano ano pomalinku už se lidi hlaste,protože to uteče jako voda a nerad bych na poslední chvíli řešil nějaké problémy.Taky musím dát včas vědět na Vranov kolik nás bude.Takže neváhejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 Libore dopiš do toho srazu Radka(Cuzik) i jeho syna.Oba jedou od pátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá - ne) Lanny + 1 (so + ne) nemo.x (so + ne) Torreto + 1 (so + ne) ace ventura + 1 (so + ne) Drak z Okurkova + 1 (so + ne) Cuzik +1 (pá - ne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 po delsi odmlce se hlasim do sluzby, a musim bohuzel oznamit ze letosniho podzimniho srazu se s velkou pravdepodobnosti nezucastnim... ale nadeje umira posledni a udelam vse abych vas Bando zase videl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Víťo, nevím jestli jsem špatně rozumněl, ale mám za to, že Cuzik je jeden SUP a syn druhý, nebo blbnu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 jj pochopil jsi to správně.Jsou to dva superby :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 (editace) ...tak to jsem rád, že ten můj "dědkovskej" mozek ještě funguje. Jinak jsem dnes dopoledne napsal reservaci U Bazalů. Zatím nemám odpověď, ale posílal jsem to někdy okolo 11 hod. a tak asi ještě nikdo u nich neměl čas se kouknout na maily. Předběžně jsem reservoval jako vždy cca 20 - 25 míst s tím, že upřesním. Vzpomněl jsem si na jejich baštu a slintám jak malej kluk!!! Editováno: 29. Srpen 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Ani mi nemluv, Karle. Jak si urcite nekteri vzpominate, po odjezdu z minuleho srazu jsem se tam zastavil na obed jeste jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Já byl u Bazalů 18.8 s velkou rodinou a móóóc jsme si pochutnali. Byli jsme tam ve 14 hodin a moc lidí tam nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Nazdar mládenci, tak mne tam napiste . rad vsechny uvidim a novy supy poznam . od soboty a mozna i s prespanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá - ne) Lanny + 1 (so + ne) nemo.x (so + ne) Torreto + 1 (so + ne) ace ventura + 1 (so + ne) Drak z Okurkova + 1 (so + ne) Cuzik st. (pá - ne) Cuzik ml. (pá - ne) Laras (so + ???) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Marťas (Laras) tak to je velice milé překvapení.Jak jsi dával do své sekce aktualizaci supa tak to bylo skoro po dvou letech a myslím,že i nějaký Tvůj příspěvek se datuje hooodně moc dozadu.Paráda kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Tak na vědomost se dává, že oběd U Bazalů je objednán na 13 hod. jako vždy. Předpokládám, že se naše "SUPÍ BANDA" těší na dobrou baštu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 No já se na baštu těším každopádně... už se nám to pěkně krátí... Já pádím příští týden na dovolenou, tak mi to uteče jak voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Tak ahoj po dlouhé době,ale dřív to nešlo.....hlasím se taky,prej bude něakej sraz ,vidím to tak,že přijedu v sobotu Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 No sláva, David se nám ozval a rovnou se přihlásil, to je dobře! Protože jinak by se to U Bazalů těžko vysvětlovalo! Už se těším Dejwe! Takže, slavná SUPÍ BANDO, kdo ještě nejste přihlášen, koukejte to napravit, čas neůprosně utíká a Víťa i já budeme muset v brzké době upřesňovat počty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Tak ahoj po dlouhé době,ale dřív to nešlo.....hlasím se taky,prej bude něakej sraz ,vidím to tak,že přijedu v sobotu Dave Já bych to Davide viděl tak,že byses tam hodil na ten sraz už v pátek tak jako minule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.