Přejít na obsah

SRAZ VRANOV IV 21 - 23 září 2012

žralok

Doporučené příspěvky

Tak se pánové omlouvám ale ani na tento sraz nedorazím. Dnes jsem se dozvěděl, že se bude u nás konat tenisový turnaj pro sponzory hokeje a podnikatele z širokého okolí a pro mě je to šance získat dost kontaktů které mi pomůžou v práci.

Jinak něco málo z novin.

post-452-0-86648200-1344596473_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen jestli nekecáš.Co tam budeš dělat na tom tenise?Budeš chodit mezi lidmi a lepit jim na palice letáky?jebni tam transparent a máš to v cajku kluku jeden ušatá :kol-46:

Nic ve zlém Libore samozřejmě.Je to tvá věc a nikdo se nikam nenutí to je jasné.Nemáš čas nemáš.Sice je to škoda,ale co naděláme.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

jo a tímto bych chtěl požádat Lannyho až se tu opět objeví aby jako stravovací expert opět provedl předobjednávku v naší oblíbené hospůdce

.....to víš Víťo, že to zařídím, ale potřeboval bych už alespoň orientačně vědet, kolik nás bude. Ale jo, napíšu pí. Bazalové předběžný mail, aby jsme to měli zabukovaný. Jinak koukám, že se ten seznam moc neaktualizuje, to asi bude tím, že Žralok po nocích honí "škodnou"? Nejsou tam připsáni Radek s manželkou a ten syn a už by měli i ostatní nováčci se přihlásit, čas kvapí!

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

...tak to jsem rád, že ten můj "dědkovskej" mozek ještě funguje. Jinak jsem dnes dopoledne napsal reservaci U Bazalů. Zatím nemám odpověď, ale posílal jsem to někdy okolo 11 hod. a tak asi ještě nikdo u nich neměl čas se kouknout na maily. Předběžně jsem reservoval jako vždy cca 20 - 25 míst s tím, že upřesním. Vzpomněl jsem si na jejich baštu a slintám jak malej kluk!!! :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

:kol-47:No sláva, David se nám ozval a rovnou se přihlásil, to je dobře! Protože jinak by se to U Bazalů těžko vysvětlovalo! Už se těším Dejwe! :D:gunners3:

Takže, slavná SUPÍ BANDO, kdo ještě nejste přihlášen, koukejte to napravit, čas neůprosně utíká a Víťa i já budeme muset v brzké době upřesňovat počty!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...