žralok Vloženo 19. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2012 To už je na panáka a bílou hůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 (editace) cuzik ml.: Tak když ti teda je 21 tak to jsme dva nejmladší už Jinak sem ho mohl mit už v 19 nebyt sebemenšich problemu, ale sem rad ze jsem si ted udelal radost :-) Editováno: 19. Září 2012, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Airman64: jsem rád, že tam bude stejný ročník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Yes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Chlapi, je nejaka sance, ze bych jeste v patek sehnal chatku? Nakonec to vypada, ze vikend mam volny, tak bych rad dorazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Chatku už nesežeš dle toho co mi říkali majitelé když jsem se jich na to zeptal.Leda přespat v autě a nebo vzít chatku v pátek a být tam pak s někým kdo přijede v sobotu sám,ale to nevím kdo to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Chlapi, je nejaka sance, ze bych jeste v patek sehnal chatku? Nakonec to vypada, ze vikend mam volny, tak bych rad dorazil. Jinak jsem to počítal a v případě že by David (Passport) přijel sám tak bys ještě vlezl k němu do chatky,ale zatím mám info,že by tam měl mít přítelkyni.Napsáno to sice není v seznamu a tak nevím jak to dopadne,ale musíme stím počítat. Jinak bych to ale nehrotil,pokud chceš přijet tak přijeď a nějak to zkusíme udělat.Minule lidi co přijli tak dokonce spali v autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 (editace) OK, a kde konkretne budete? Abych vas nemusel hledat po celem kempu Prijel bych asi az vecer, nejpozdejs kolem osme. Gril i altan mam edit: prezil bych to asi i v aute, spal sem uz i v mensich nez je sup Editováno: 19. Září 2012, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Jsme tři auta a z toho Čuzik st. náš taťka, Čuzik ml. syn a já teda jako dcera Čuziková Jinak s taťkou jede mamča a semnou přítel. My jsme si s přítel Bedrunu pořídili v pátek, tak se omlouváme za komplikace, které jsme na poslední chvíli stropili Tak teď jsi jim to všem vysvětlila a brácha ten to dodělal To je na telenovelu..... ještě že já v tom mám jasno .Ostatní poznají na místě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 A to ještě s námi bohužel nejedou "Čuzík kamarád st." a "Čuzík kamarád ml." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 to je škoda,protože by to bylo hodně zajímavé už v ten pátek.Škoda,že jim to opět nevyšlo.No snad někdy. to MrChodny : no myslím že to nemůžeš minout.Pokud projedeš branou a pojedeš cca 200m tak pak už uvidíš stát naše auta.Bude to po levé straně.Takže jen zadat správné souřadnice a nelze nás minout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Juhůůů zitra hlasí jasno :-) Dneska se bude umývat mazlík :-) :-) Jak jsem četl kolik je špici na opekani párků ? Možna bych nějake splašil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Ty se vždy hodí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Bere pan ace.ventura kablik a notásek? :-) Bylo mi řečeno Víťou,že umi dat do maxiku češtinu a naprogramovat stahovani oken kdyz drzim odemykaci tlacitk ona ovladaci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Ten káblík by byl výbornej Hlásím dalšího Supáka, který dojede se mnou. A ještě možná jeden, ale to je na 50% 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Kua tak to abysme zařídili vojenský stan a nebo spali všeci koem ohně ve spacáku.To by byl čundr jako hrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Jinak dnes o půl 11 vyjíždíme my severáci směr Vranov.Počítal-li jsem to správně tak už dnes by nás tam mělo stát 6 kousků.Takže se na Vás těšíme bando.Zítra na viděnou.A opatrně na cestě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Hlasim auto na rucnim myti. Dnes jeste nakoupim nejake zasoby a zitra rano vyrazim. Nejpozdeji v 9, kdyz D1 da, bych tam mel byt. Jupi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Milá "SUPÍ BANDO"! Jak je známo, člověk se nemá nikdy moc těšit a dlouho plánovat - vesměs to nevyjde ! Bohužel, musím být celý zítřek a možná i neděli k dispozici dceřiným obch. partnerům. Do poslední chvíle jsem doufal, že se z toho nějak vyvléknu, ale prostě když smůla, tak pořádná! No nedá se nic dělat a musím Vaší společnost oželet - škoda! Víťovi budu volat ohledně organizace "U Bazalů" a také, aby měl přehled ohledeně volných chatek - je možné, že někdo bude mít již dnes na Vranově puštěnej IT, tak mu to prosím dejte taky přečíst - musí volat do 10:30 k Bazalům na tel.: 515 271 212 a sdělit konečný počet a jinak je to objednáno na 13:00 hod.. Pokud by jste chtěli dříve, tak také nahlásit, ale vždy jsme to měli na tu jednu po obědě - nechte si všichni chutnat, budu na Vás vzpomínat! TO nemo.x + Torreto: Radime a Milane, tak máte chatičku pro sebe - klucííí jedni, ne aby jste to zbořili! Přeji Vám všem, aby přálo počasí a celkově, aby se sraz vydařil, zvláště s ohledem na hafo nových SUPÁKŮ! Doufám, že nikdo nebude zklamán a že se vše povede jako vždy! Je mi jasné, že dobrého truňku bude dost z prověřených zásob a tak i nálada bude taková, jak na našem srazu má být! Hodně foťte, případně natáčejte, aby jsem mohl po srazu tiše závidět, což ostatně se děje už nyní! Hodně zdaru P.S. A obligátní Víťovo: OPATRUJTE SE BANDO! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Ahoj kucí, přeju Všem známým a neznámým aby Vám sraz vyšel jako vždy v pohodě ! Mě to bohužel už po 2x nevyšlo ale na ten příští se už teďka těším . Dobře dojeďte a šťastný návrat domů všem přeje Martin. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Hlaseni od Bazalu: udelalo se hezky a cekame na mnAmku. Kdi neprijek, o hodne prichazi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 (editace) Tak, JAK SE UŽ POMALU, ALE JISTĚ STÁVÁ PRAVIDLEM, BUĎ PŘÍSPĚVEK VŮBEC NENASKOČÍ A NEBO SE OBJEVÍ 2x - DVAKRÁT! jE TO HRŮZA! Zatím obligátní Víťovo "OPATRUJTE SE CHLAPÁCI" Editováno: 23. Září 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 Tak Vás všechny moc zdravím na srazu! Doufám, že jste chladnou noc přečkali v pohodě díky velkému množství dobrého alkoholu, řádné stimulaci a dnes se z toho pěkně v poklidu mátoříte!? Jinak Milane, to víš, že lituju, už jenom kvůli té baště U Bazalů, no holt až příští rok. Moc se těším a určitě nejsem sám, na fotky a referáty o proběhlém srazu. Myslím, že tam tentokrát byl rekordní počet SUPŮ? Zatím obligátní Víťovo "OPATRUJTE SE CHLAPÁCI" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2012 Tak já jsem v pořádku doma. Až se aklimatizuju tak sem něco vložím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 Taky jsem dorazil. Cesta byla v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.