žralok Vloženo 24. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Mamka to dobře zalomila v tom autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Díky všem za super strávený víkend. Jak Víťa psal, sraz uekl jako voda. Ještě jednu noc u ohně bych si dal... Nemo.X: vidíš a já to risknul a jel po D1. Provoz minimální ale za to policajtů dost. Asi je vyhnalo pěkné počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 (editace) tak par kousků,take přidám Editováno: 24. Září 2012, autor: Moravecmilan21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Tak další fotky. Šup, šup, šňup. Sakra už se mi to plete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Část 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Část 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Část 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Část 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 A je tu finále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Mooc pěkné fotky! Znovu mne přepadá vztek, že jsem se musel plácat po Varech místo, abych byl s Vámi na srazu. Je vidět, že se opět sraz vydařil, nálada byla evidentně (z fotek) perfektní, truňku asi taky dostatek a spokojenost vyzařuje ze všech! Co to, že si žralok vymýšlel práci i na srazu, že by i tam fungovala "černá pracka", která mu neustále vylepšuje jeho SUPÍKA? Jen tak mimochodem, neplánuje někdo účast na podzimním srazu Škoda Clubu v Chabrech? Ale asi nee, když máme ty naše nádherné jarní a podzimní! Opatrujte se všichni a pěkný týden - nádherně svítí puňťa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Ne ne, to byl defekt způsobený velkým snížením. Tím se pneu prodřela na vnitřní straně. Ale na to jsem zvyklý. Vše má své pro a proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Dnes vám ukážu co znamená poloha ležícího střelce. A ještě se k tomu směje. Nebo že by ho tam někdo zapoměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2012 A takhle vypadá let Batmana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Že by Víťa usnul? Nebo jen přemýšlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Sranda musí být :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Kua Libore tak ty fotky nemají chybu.Let batmana nemá chybu a ten ležící střelec...... chudák Radek.Musel trpět proto,abys měl exkluzívní foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Jinak žraloku mám dotaz.Vidím,žes měnil defekt a opět jsi dával stejné kolo.Jak to vozíš v kufru?Jen tak pohozené?Nebo ti to vleze na místo rezervy?To se mi nechce zdát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Njn šťastný otec a musel nějak oslavit, že obě děti si pořídili Superba A kde jinde než na srazu Superbů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marián Mcfc Ministr Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 děkuji všem za vyborný sraz byli jste všeci super a užil jsem si to svama a těším se moc na dalši sraz s vama :-) Marian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Taky tu mám jak Batman do hnízda přistál. A Batmanovo ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 taky Te radi uvidime tedy MOZNA pokud nebudeme tak chlastat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Byla prohibice tak se nemohlo pít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 to je pekne, ale nevim kdy to bylo uz se na to nebudu divat a jdu spat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Mário klidně přijeď budeš vítán a ikdyž to máš domů kousek tak by nebylo od věci abyses zdržel přes noc.I s Jardou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Mám to přesně takhle v plánu hned na dalším srazu... Jinak co ty mikiny? Je to dle mého dobrý nápad, jen bych ještě někam zakomponoval např. přezdívku či jméno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.