Publikováno Červen 12, 201213 r Vozy Škoda MB1000-Rapid 136 mají kola uchycena na šteftech. K dotažení kol se tak používají matice. Pro některé druhy kol (Apolla a Kopretiny) se používají speciální matice. Kopretiny: Apolla:
Červenec 6, 201213 r Na Apolla (stejně Jupitery, Meteory) se běžně používají standartní matice, není potřeba speciálních jako na Kopretiny
Červenec 10, 201213 r ... a nejsou ty "speciální" matice pro Apolla jen proto, že jsou uzavřené a tudíž plní i estetickou fci a ke kolu prostě patří?
Červenec 10, 201213 r Tak nějak, ale je to ještě více nedostatkové zboží než pokličky.. Osobně se mi moc nelíbí, moc "svítí" v tom černém středu. Ovšem samotné matice taky nevypadají hezky, takže mam na nich ty plastové čepičky
Leden 3, 201312 r Podobny jsem nedavno delal jednomu trochu znamymu na zakazku z nerezu, jen jsem nevedel na co to je, tak ted uz jsem trochu chytrejsi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.