Standis Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Vozy Škoda MB1000-Rapid 136 mají kola uchycena na šteftech. K dotažení kol se tak používají matice. Pro některé druhy kol (Apolla a Kopretiny) se používají speciální matice. Kopretiny: Apolla: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Na Apolla (stejně Jupitery, Meteory) se běžně používají standartní matice, není potřeba speciálních jako na Kopretiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 díky za upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 ... a nejsou ty "speciální" matice pro Apolla jen proto, že jsou uzavřené a tudíž plní i estetickou fci a ke kolu prostě patří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 10. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Tak nějak, ale je to ještě více nedostatkové zboží než pokličky.. Osobně se mi moc nelíbí, moc "svítí" v tom černém středu. Ovšem samotné matice taky nevypadají hezky, takže mam na nich ty plastové čepičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cinek Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Podobny jsem nedavno delal jednomu trochu znamymu na zakazku z nerezu, jen jsem nevedel na co to je, tak ted uz jsem trochu chytrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.