Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtel bych poprosit o radu, jelikoz jsem se tu nedocetl odpoved na muj dotaz.

Chystam se prestavet Octavii II na Octavii II facelift. Mam vsechny potrebny dily, takze uz jde jen o to na to vlitnout. Nicmene vse mechanicke mam dohledano a pripraveno, ale jde mi ted uz jen o jednu vec. Chystam se vymenit xenony za xenony facelift. Chtel bych zachovat puvodni jednotku xenonu s tim, ze mi nevadi, ze nebudou mit nataceni do stran, ale pouze by meli nivelaci jak pred face. Lze tedy provest vymenu a prepojeni konektoru tak, abych nemusel menit jednotku xenonu?

Dale bych chtel poprosit nekoho kdo stejnou vymenu provadel, tak jestli by nemel popis jednotlivych PINu u konektoru pred face a face s popisem kam co prepojit. Na Octavii I jsem toto nasel, ale dvojkova nikde nic :-(

Po prepojeni je nutne jeste neco menit v nastaveni pres VAG?

Predem moc diky za kazdou radu. Pokud uz se to zde probiralo treba v jinem tematu a vite kde, tak prosim o odkaz... ja opravdu nic nenasel :-(

Upraveno od LaryraL

• 1 měsíc později...

nieje to vobec problem ja som to prerábal s tým že nivelacia fungovala ale natačanie do stran nie nič zložite....

hmm, to by mě teda zajímalo jak, když nový XENONY mají komunikaci po CANu (a v každým světle je jednotka) a starý přímo byl řízen motorek......

Já bych teda řekl že to nejde...... jestli to nebyli projektory mexicane2703

Nebo se pletu, už je to dávno co jsem to předělával a jednotku jsem měnil.....

už jsem měl jeden bastl s přestříhanými dráty v lampě a napojeno na původní vedení/jednotku

po zapnutí klíčku se světla třepaly v krajní poloze - ale přežily a šlo to předělat tak jak to má být

výměna jednotky a přepojení

• 3 roky později...

Zdravím,ví nekdo co je potreba krome ASF jednotky pro zprovoznení natacení xenonů do Oll pred fc,díky !

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.