Marous Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Ahoj, mám problém s budíky. Namontoval jsem do auta budíky maxidot z fabie II předFL a originální rádio amundsen s převodníkem. Vše funguje jak má až na maxidot, kde se mi neobjeví horní třetina ( informace z navigace a rádia). nevím Co budu muset propojit nebo nakódovat aby se mi to zobrazovalo. Moc děkuji (Toto téma jsem nenašel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 (editace) Máš správně zapojený ty CAN dráty u rádia? V jakém autě bylo předtím to radio? Jestli tam to zobrazování bylo na maxidot nastavené. Pokud ne, kódování tady budou muset dát erudovanější. Já má jen maxidot F1 se Symphony Tudíž kódování neznám. Hoď jsem foto jak to vypadá ... Editováno: 19. Červen 2012, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Pokud je pouzit prevodnik pro radio, tak ve vetsine pripadu nefunguje vrchni cast Maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.