bluepatch Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Zdravim vas pratele. Koupil jsem oktavii I kombi TDI, 2000, 81kw. Blbne mi zamykani a odemikani a nefunguje stahovacka ridice. Pujdu postupne..kdyz odemykam klicem, tak jednou vylitnou dve dvere, kdyz zmacknu podruhy tak zbyle dve..druha varianta je ze vylitne jen kufr. Kdyz strcim klic a odemknu, tak se odemkne pouze ridic. Kdyz zamykam dalkacem tak se zavre vsecko, ale levy zadni zamek po sekunde vylitne zpet. Kdyz zamknu klicem, tak za 90% zustane zamceno. Kdyz zamykam zevnitr ovladackou na dverich tak to funguje stejne jako kdyz pozivam dalkac. Stahovacka ridice byla sezrana, mechanismus sem uz vymenit, ale ovladani nefunguje, jen v motorku co ma na sobe jednotku stahovani cvaka relatko, jinak z ovladacky vsecky ostatni okna funguji. Motorek s tou jednotkou jsem mel dneska pujceni identicky a delalo to to same. VAG pise ze komfortni jednotka je v nouzaku a zavada na zamku pravych zadnich dveri, pritom vyskakujou ty leve:) Jednotku sem vyndal, prostrikal kontaktolem a zadna zmena - je to dvoupaticova jednotka, zacina tusim 1J0..ale tu jsem zatim nikdy nesehnal..mel jsem pucenou jednopaticovou, ale ta ma jinou pojistku patice a nejde tam cvaknout.. Dokazal by mi nekdo definovat problem? Ja uz sem z toho na palici..nevim jestli ma cenu rozebrat vsecky tapice a odpojit zamky, dale asi promerit kabely, ale zas netusim co do jakeho pinu na zamku ma lezt..kdyby mel nekdo dokumentaci tech pinu tak bych byl vdecen. Diky za hodnotne rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 chtělo by to diagnostiku, ale většinou to jsou zámky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Dokumentace tady http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/page__view__findpost__p__1343162 Vláken na téma vadný zámek nespočet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Nebo spíš zpřelámaná kabekáž u pantů ve dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluepatch Vloženo 22. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Vytrhal sem vcera vsecky kabely ze vsech dveri co delaly paseku a jednotka vyskocila z nouzaku. Uz to hlasi 'pouze' chybu komunikace se dverma ktery sem odpojil..takze ted promerit vsecky kabelovy svazky, povymenovat draty, kdyz nic, shanet zamky..achjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 to máš 2,5 generaci komfortu. Kdybys potřeboval mozky kromě LZ mám všechny ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanch83 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 zdar mám octavku slx 2000 1,9tdi umě s tou stahovačkou byl problém v prošoupaném kabelu v místě kde vede z dveří tunelem do sloupku tak jsem to rozebral spájel a je to cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluepatch Vloženo 26. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Takze po vikendu vsecko vyreseno..secteno podtrzeno - Ve dverich ridice ve svazku pretrhane 4 ruzne kabely (mezi nimi i silove plus do napajeni stahovacky), leve zadni dvere spatna pruzinka v zamku, takze vylitaval, ale nehlasil chybu. Chybu hazel pravy zadni motorek, ktery po pripojeni zahltil sbernici a komfortka padla do nouzaku.. jen kdyby nekdo resil neco obdobneho;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.