Přejít na obsah

CHYBA KOMFORTKY? ZAMYKA JAK CHCE

bluepatch

Doporučené příspěvky

Zdravim vas pratele. Koupil jsem oktavii I kombi TDI, 2000, 81kw. Blbne mi zamykani a odemikani a nefunguje stahovacka ridice. Pujdu postupne..kdyz odemykam klicem, tak jednou vylitnou dve dvere, kdyz zmacknu podruhy tak zbyle dve..druha varianta je ze vylitne jen kufr. Kdyz strcim klic a odemknu, tak se odemkne pouze ridic. Kdyz zamykam dalkacem tak se zavre vsecko, ale levy zadni zamek po sekunde vylitne zpet. Kdyz zamknu klicem, tak za 90% zustane zamceno. Kdyz zamykam zevnitr ovladackou na dverich tak to funguje stejne jako kdyz pozivam dalkac. Stahovacka ridice byla sezrana, mechanismus sem uz vymenit, ale ovladani nefunguje, jen v motorku co ma na sobe jednotku stahovani cvaka relatko, jinak z ovladacky vsecky ostatni okna funguji. Motorek s tou jednotkou jsem mel dneska pujceni identicky a delalo to to same. VAG pise ze komfortni jednotka je v nouzaku a zavada na zamku pravych zadnich dveri, pritom vyskakujou ty leve:) Jednotku sem vyndal, prostrikal kontaktolem a zadna zmena - je to dvoupaticova jednotka, zacina tusim 1J0..ale tu jsem zatim nikdy nesehnal..mel jsem pucenou jednopaticovou, ale ta ma jinou pojistku patice a nejde tam cvaknout..

Dokazal by mi nekdo definovat problem? Ja uz sem z toho na palici..nevim jestli ma cenu rozebrat vsecky tapice a odpojit zamky, dale asi promerit kabely, ale zas netusim co do jakeho pinu na zamku ma lezt..kdyby mel nekdo dokumentaci tech pinu tak bych byl vdecen. Diky za hodnotne rady:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze po vikendu vsecko vyreseno..secteno podtrzeno - Ve dverich ridice ve svazku pretrhane 4 ruzne kabely (mezi nimi i silove plus do napajeni stahovacky), leve zadni dvere spatna pruzinka v zamku, takze vylitaval, ale nehlasil chybu. Chybu hazel pravy zadni motorek, ktery po pripojeni zahltil sbernici a komfortka padla do nouzaku.. jen kdyby nekdo resil neco obdobneho;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...