Přejít na obsah

stanch83

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení stanch83

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mam asi stejnou zkusenost:(

  2. To že se už nedělá neznamená že není skladem, já ji kupoval na podzim originál s tím číslem co píše ribac.A nestála takovej nesmysl jak píše etka dvonásbně předražený........
  3. kdo v praze je nejlepší mechanik na těsnění pod hlavou? doporučte dík.
  4. zdar mám octavku slx 2000 1,9tdi umě s tou stahovačkou byl problém v prošoupaném kabelu v místě kde vede z dveří tunelem do sloupku tak jsem to rozebral spájel a je to cajk.
  5. tak tady asi končím jelikoož mě tu někdo hacknul profil a smazal fotky:-(jen jsem chtěl taky ukazat jak jsem vyčistil AGR......tak se tu mějte a ať Vám fára jezdí ale těm co tu hackujou přeji ať fara pojdou.:-))))
  6. tak jsyem ho taky vycistil a nechal jsem vymenit hadicky do tech jsem se nepostel abych neco neulomil kdo to ma pak schanet a znat to je jede to svizneji :-)
  7. tak mam taky hadicky vymeneny no chtel za ne 256kč opletene cerne ty co jsem tam mel :-)
  8. :-) na takove veci ja nekoukam:-) co je hezci a co neni dulezity je ze se mam jak dostat do prace na nakupy dovolenouatd:-)
  9. Tak to je v pohodě osobně volím vše originál..........nemám potřebu experimentovat ale rád si o tom přečtu:-)
  10. no myslím kolik je cenovej rozdil od originálu........
  11. no ale zajimalo by mě kolik je rozdil ceny:-)
  12. hmmm to zní zajímavě a kolik je finanční rozdil?
  13. Hele u těch hadiček je provozní teplota jen -20 až +60 to mě příjde málo když je v létě 30 ve stínu a stojím na parkovišti na přímem slunci pul dne možná dýl tak tam rozhodně bude teplota na maximu a co teprve za jízdy ???? no nevím docela bych se bál že mě to někde prdne.....ja bych si představoval -40 až +130 to si myslím že je ideální ne?
  14. sabotáž kvalitního servisu? :-) duvěřuj ale prověřuj:-) nikdy nikomu nevěř dokuď ho neotestuješ:-)
  15. stanch83

    rozvody

    jen dotaz rozvody jsem nechal vymenit ale stejne by me zajimalo zda tam je namontovano to co jsem jim dodal trebe remen dayco a pumpu da se tam nejak podivat treba na pumpu a remen?kupoval jsem tyto rozvody ale vis jak duveruj a proveruj :-) diky http://www.cc-autodily.cz/sada-rozvodu-rozvody-4-4 a http://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-vodni-s-tesn-9-9
×
×
  • Vytvořit nový...