Přejít na obsah

Umistěni a vyměna komfortni jednotky Fabia ll a Roomster

jozzi

Doporučené příspěvky

Sorry ale pletes si pojmy...toto je centralni ridici jednotka vozu, znama taky jako BSG, BCM (BCM narozdil od BSG v sobe ma implementovanu komfortku, to jozzi nema), ne komfortka, to je hodne velky rozdil!

jozzi ty spamere, vim kde ji hledat a vyndam ji za chvilku :)

Editováno: , autor: s-talker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to vyřešeny ;)

komfortka u fll předface se nahazi nad brzdovym pedalem , je potřeba sejmout ten polystyrenovej bazmek co je nad pedalama, pak přivod vzduchu k noham ,a pak je jakž takž relativni přistup ;) přeji všem kteři ji budou někdy vyměnovat hodně zdaru ;)

nebyt s-talkera nikdy bych to nevyměnil , diky rozměrove indispozici bych tam ani nevlezl :D

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...

Tak konkrétně se jedná o Roomster 2007 předface 1.4 TDI 51kW,tu svorkovnici jsem píchnul do jediného volného místa nad spojkovým pedálem ale nebyl jsem si jistej,v tom návodu na výkresu je to XS3 jakoby na výšku tak mě to zmátlo když tady někdo psal že je nad plynem na stojáka.jde mi čistě o to kam u předfaceu zapojit tuhle svorkovnici od tempomatu

Editováno: , autor: kewwin
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...