Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vysvětli mi jednu věc-proč chceš svítit dálkovejma? Aby to bylo nepříjemný pro protijedoucí řidiče nebo chceš šetřit tlumený vlákna-pokud máš žárovky,

Vloženo

Nejsem si 100% jistej ale myslím že to nejde.

Ono když chceš mermomocí svítit hlavníma světlometama tak investice za výbojky vzhledem k jejich životnosti zase není nijak strašlivá.

Vloženo

No nevím. Mi na OII mámě denní svícení udělaný tak, že svítí jen xenony na 30% a to při povolený ruční brzdě. Takže při startování nesvítí neblikaj, ale rozsvítí se až při rozjezdu-odbrždění. Vono ty dnešní xenony už nejsou tak náchylný, jak byly ze začátku výroby. To budeš spíš častějc měnit ty žárovky v dálkáčích než ""vysvítíš"" xenony.

Ale pro to co de a nejde nasatvit musíš hodit víc info-modelovej rok, výbavu a číslo-písmeno komfortní jednotky, ať se dá zjistit co všechno umí.

Vloženo

Xenony na 30% cože? To jde?

Taky jsem zil v domeni, ze snizit intenzita svitivosti u xenonovych vybojek neni mozna. Byl by nekdo tak hodnej a nahral video (nebo treba jen vyfotil jestli to z toho bude zrejme) jak sviti xenon pri normalnim sviceni a pak pri dennim sviceni na tech cca 30% Predem diky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...