Pavel Pokorný Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Ahoj! Mohli byste mi prozradit rozdily mezi original HF Škoda GSM II a Škoda GSM III? Včera jsem si objednával OII FL do výroby, tak bych to případně mohl ještě dnes asi i změnit. HF bych chtěl používat v kombinaci s Maxidotem, Columbusem a Iphonem 4S - které je pro mě lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 ve spojení s ihponem je to úplně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Pokorný Vloženo 26. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Jakto? Jaky je tedy rozdil mezi tema dve HF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 gsmIII umí režim vzdálené sim karty.. iphone to nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Pokorný Vloženo 26. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 OK. Vzdálené sim karty je co? Kdybych treba jednou menil mobil.... Jde mi o to jestli tu konfiguraci jeste ted upravit nebo neupravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 není důvod, rsap stejně odpadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Pokud budes mit iphone vsechny sady gsm ti budou k nicemu,alespon ja to pocitil.gsm II komunikuje tak na pul ze ti to bude stejne porad vypadavat a na gsmIII uplne zapomen jelikoz iphone nema vzdalenou simku!resil bych jiny tel.iphone stejne neni tel.ale jen modni doplnek ktery nekomunikuje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Nepis sem hlouposti! Mam IPhone 4S, GSMII a nemam jediny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astario Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Souhlasím, iPhone 4S + GSM II = žádný problém, dokonce ukazuje na maxidotu sílu signálu a nabití baterie, což třeba u Parrotu nebo HF od Nokie nehrozí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Nepisu hlouposti,pouze moji zkusenost.pokud mate jinou tak ji sem muzete napsat.ne to proste zlobi a taky jsem to sem napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Pokorný Vloženo 3. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Njn ja asi uz nikdy nic jineho nez modni doplnky mit nebudu... Lezi mi tu jeste Iphone I, Iphone II, utopenej Iphone 3GS a IP 4 mi ukradli :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Pokud budes mit iphone vsechny sady gsm ti budou k nicemu,alespon ja to pocitil.gsm II komunikuje tak na pul ze ti to bude stejne porad vypadavat a na gsmIII uplne zapomen jelikoz iphone nema vzdalenou simku!resil bych jiny tel.iphone stejne neni tel.ale jen modni doplnek ktery nekomunikuje! tohle je naprostý nesmysl!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 (editace) Mám BT jednotku GSM III premium 5N0 035 730 D a iPhone 4S a komunikuje naprosto bez problému. Tuto jednotku doporučuji, funguje s jakýmkoliv telefonem. Editováno: 4. Červenec 2012, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Já mám odzkoušené GSMII a iPhone4 a bez jediného problému jak psal už někdo na MAXI-DOT bez problému ukazuje i signál a stav baterie funguje telefoní sezanam krásně, i výpis volání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofik Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Neviete aku verziu GSM mozem mat v OII 2009?Da sa to zistit cez VAG alebo ako?Mam iPhone 4S a telefon mi vyhlada ale nesparuje vypise ze nieje kompatibiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Dá se zjistit na fóru, jak to zjistit ale ve všeobecných tématech GSM, např. "GSM II + GSM III, držáky tel. - rád poradím", odsuň sedačku spolujezdce a podívej se pod ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofik Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Mam cislo 5N0 035 730 A neviete ake je to GSM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 GSMIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofik Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Je na sparovanie s iPhonom dolezite aj cislo navi Columbus a verzia iOS alebo nie?Mam v tom strasny chaos.Moze sa stat ze kupim GSM III a nepojde mi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 verze columbusu s tím nemá nic společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Zajimave informace, jen pro info, GSMII je "obycejna a hloupa" HF sada, kdezto GSMIII je plnohodnotny autotelefon, ktery ale nepotrebuje vlastni SIM, nebot si ji overuje ze sparovaneho mobilu prave pres BT protokol rSAP (profil pro vzdalene overeni SIM). Take si pres dalsi PAB protokol vzdy pri sparovani stahne seznamy vsech volani z mobilu, ktere jsou pote dostupne aktualizovane v GSMIII (na vyzadani i hl. telef. seznam). To by ale nemel skutecne iPhone umet (mozna rozdil FW), mozna je to i tim, ze posledni verze GSMIII umi pracovat i v modu "hloupe" HF sady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 nevíte kde můžu stáhnout software na GSM III pro nokia e51, měnil jsem telefon za stejnou značku a typ, ale nemůžu najít software, který mi spárování prováděl.... na oficiálních stránkách škodovky, odkaz na uložiště neodkazuje... http://www.skoda-auto.com/cs/service/documentation/gsm/Pages/GSMII_Bluetooth.aspx Pomozte prosím. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 musíš to dohledat přímo u nokie, oni totiž měnily web a proto odkazy nefungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 musíš to dohledat přímo u nokie, oni totiž měnily web a proto odkazy nefungují no tam to hledám už snad celý den, bohužel si nemůžu vzpomenout co mám vůbec hledat, jak se to vůbec jmenuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Na stránkách cz už je asi nenajdeš, takovýhle věci je třeba jednoduše zálohovat, trocha rejpnutí Mám v telefonu instalačku jak pro 3rd tak i pro 5th, ty potřebuješ k E51 3rd tak ti ji dám do přílohy a ty my za to prozraď s jakou jednotkou to páruješ Předpokládám že se nejedná o GSM III ale II a o stahování kontaktů a ne párování BT, abych ti neposílal něco jiného. Nokia_616_Contacts_Download_S60_3rd.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.