davidbe Vloženo 16. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 takze budik je ok bylo to zasranym cidlem jo to nove delalo ten zkrat bylo na hovno uz nechi nikdy nic od autodily Midrla jsou tam jenom same problemy posledni dobou snema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 By mě zajímalo odkud ten VAG bral ty hodnoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidbe Vloženo 16. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 on posilal do ridici jednotky normalne teplotu ale byl zkratly nejaky obvod v tom cidle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 No dobře no, skratly obvod jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidbe Vloženo 17. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 ci ja vim co v tom je ?? dal jsem jine cidlo na diagnostice nebyl uz zadny zkrat a budik funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 V čidle jsou 2 oddělené termistory - jeden je pro budík, druhej pro ŘJ. Takže když je jeden ve zkratu, druhej může normálně fungovat = budík na palubce neukazuje, ale VAG teplotu normálně přečte, protože termistor pro ŘJ normálně funguje - a nebo to může bejt přesně obráceně a pak to poznáš podle špatných studených nebo naopak teplých startů - podle toho jestli ŘJ ten poškozený termistor bude trvale "chápat" jako studený nebo naopak teplý motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Hm, Felda má dvojité čidlo na teplotu vody? Mám za to, že z čidla čouhá jen jeden Faston. Minimálně takhle to bylo na BMM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Já tady mám tři feldy a ty mají čidlo jednoduché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Jaké motory? Znova čtu to vlákno a jo ale kdyz vezmu ten konektor od toho cidla tak 3 z tech dratu jsou s kostrou spojene a jeden ne Tož nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 (editace) 1.6 je to u 1.3 možné se nehádám. Editováno: 17. Červenec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidbe Vloženo 17. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 ja mam 1.3 MPi a to cidlo ma 4 vyhody 2 do ŘJ a 2 do palubky a jo sem tam to spatne chytalo ale uz je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Omluva i u 1.6 jsou 4 dráty, jsem se špatně díval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.