HANZTD Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 omlouvám se ale nikde jsem toto téma neoběvil (popřípadě mě odkažte bo vymažte) díky mam SII r.v 11, 2,0 TDI 170HP 4X4 v plný EXCLUSIVE ,béžová kůže, včetně Panostřechy,vše mi dělá samou radost až na jeden jedinej detail a to je zavazadlová lampička ,, o co jde : v tapecu normalka svítí to chápu , ovšem jak ji vyjmu nic se neděje ,ani po zmáčknutí pravděpodobnýho spínače na ní umístěnýho,, otázka než to začnu nějak rozdělávat ,, je pro rozsícení vyjmutý lampičky udělat ještě něco jinýho ?? třebas jestli nemusej bejt vloženy baterie ?? díky HANZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Po stisknutí tlačítka se rozsvítí tři bílé led v přední části, dalším stiskem se rozsvítí s menší intenzitou a dalším stiskem zhasne.... a tak pořád dokola pokud nesvítí, není nabitá, nebo rozbitá, nabijí se automaticky po zacvaknutí do doku v kufru... pokud je v záruce , důvod k reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 20. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 Takže , tim pádem se jde reklamovat hovadina ,ale světlo = svítit díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Zeptám se tady, protože je to taky k led lampičce v kufru. Když ji mám zacvaknutou v doku, tak mi občas bliká bílými ledkami. Všiml jsem si toho při jízdě v noci, kdy to celkem ruší, nemám totiž v kufru plato. Bliká nepravidelně,jak kdyby mi chtěla něco říct? Nevíte,co to je? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Nikomu se to nestává?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 3. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 (editace) LAMPIČKU MI BEZ ŘEČÍ A MÁLEM S UKLONEM VYMĚNILI U NAS NA SALONU , JEN SEM SE O TOM ZMINIL NA PRVNÍ GARANČCE Editováno: 3. Listopad 2012, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 dneska mi lampička v kufru taky blikala, ale až po rozsvícení světel .... zajímavé. Vyndal jsem jí a zandal a pak už OK, ale na jak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Launcha Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Taky mi bliká, ale mám pocit, že jen při zpátečce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Taky jen pridam zkusenost, treba nekomu pomuze... Rovnez mi svitilna po vyjmuti nesvitila a to byla zakoupena dodatecne origo ve skoda servise. Jinak v doku v kufru normalne svitila. Nedalo mi to a rozebral ji a uvnitr byli 3x AAA baterie (noname, potazene zelenou folii). Doma jsem mel nahodou dobijeci energizer baterie, tak jsem je tam dal a bylo po problemu...vse funkci, i po nekolika letech. Origo baterie mi v nicem nesli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.