pjdefort Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Zdravím, asi půl hoďky to tu projíždím a nikde nemůžu najít odpověď na svojí otázku, ani v DP...motor má jedno čidlo teploty - modré hranaté vzadu mezi zadicemi, to počítám, že je to dvojité, jenže ještě má jedno čidlo na hadicích u chladiče - je dvoupinové...k čemu je? Myslel jsem, že to dvojité modré je pro jednotku i budíky..Řeším to, protože budík neukazuje vůbec a teplota motoru ve VAGu lítá od 50 k 80 stupňům jak se mu chce sem a tam...tak přemýšlím, k čemu je to u hadic... objednal jsem tyto dvě: to je to vzadu mezi hadicemi: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/059919501-cidlo-teploty-chladici-kapaliny-octavia.html a druhé by mělo být toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06a919501a-cidlo-teploty-chladici-kapaliny-fabia-fabia-2-roomster-octavia-octavia-2-superb-2.html sice píšou, že to druhé je čidlo budíků, ale v tom případě nechápu, proč je to modré dvojité...navíc v DP jsem nenašel o tom druhém čidle zmínku a neni ani na schématu k motoru...tak prosím o objasnění zkušených.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Neumím posoudit jestli to druhé čidlo co odkazuješ si našel a vybral správně. Nicméně čidlo, rsp. termospínač na hadici u chladiče je jen spínač pro sepnutí ventilátoru na chladiči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 1. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 myslím to čidlo v červeném kroužku...nějaké AKL motory to nemají, proto se divím...takže to v kroužku je jen termospínač?...sem zvyklý, že bývá na chladiči...tak to tedy objednávat to druhé nebudu..ventilátor spíná normálně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 (editace) Tak ja ti odpovim, toto cidlo je pro klimatizaci, dodelavanou klimatizaci, cele toto koleno se meni prave pro toto cidlo. Klimatizace bere hodnoty z teploty vody, kdyz se prehreje, klimatizace se vypne a ve predu radiator prestane z duvodu vypnuti klimy hrat a motor se muze chladit, obema ventilatory,toto reseni neni originalni, ale splnuje to co originalni klimatizace Editováno: 1. Červenec 2012, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 1. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 no jestli tam je klima originální nevim, je to klasika manuální a auto r.v.97 výbava GLX z Německa...je to auto kolegy..tak sem mu právě řekl, ať objedná obě čidla..nejde mi tedy do hlavy, k čemu je to druhé na těch Škoda-dílech - dvoupinové..stačí tedy vyměnit jen to modré označené G62 ve VAGu..to hlásí chybu a ukazuje nesmysly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Napsal jsi toto: ...., jenže ještě má jedno čidlo na hadicích u chladiče - je dvoupinové... Proto jsem napsal co jsem napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 (editace) Tohle cidlo na klimu nenactes VAGEM - jak jsem psal o dodelce AC Klimu dodelavanou poznas ze nema sahary u sebe, ale jednu ve predu a jednu uvnitr, dale vysousec neni umisten vedle radiatoru, nebo pod schrankou v palubovce - jinak provedena instalace radiatoru Editováno: 4. Červenec 2012, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 5. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 tak to byl termospínač chladiče nakonec, jak se tu psalo...vyměnilo se to modrý čidlo vzadu a už funguje jak budík, tak jsou správný hodnoty ve VAGu...klima je origo, sahary u sebe na chladiči atd..takže to můžeme uzavřít..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.