Přejít na obsah

Bude někdo ochotný zajet se semnou podívat na Fabii?

mobilms

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

jelikož chci koupit nové auto a konkrétně Fábii, zkouším touto cestou najít nějakého doborníka který by mě jako laikovi pomohl při výběru vozidla. Dokážu si vozidlo zkontrolovat po estetické stánce ale to je tak všechno:-)) Proto prosím, jestli by se tu našl nějaký ochotník který by s tímto problémem pomohl za nejakou úplatu.

Jedná se o vozidlo viz odkaz....

http://www.sauto.cz/...711?goFrom=list

A nejlepší by bylo tam zajet zítra tj. 3.7.2012

Jinak vozidlo stojí v Českém Brodě, takže ideálně by bylo dobré kdyby dotyčný byl z okolí. Já jsem z Litoměřicka, takže by šla i tato varianta.

Tel:724 486 437

Velice všem děkuji a budu moc rád za jakékoliv reakce - třeba i na co si dát konkrétně pozor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jsem z daleka, takže ti moc nemůžu pomoct.Ta cena je dost dole, ale když prodávám auto, tak ho před focením, alespoň umyji. To sundávatelné tažné bych také chtěl vidět jak ho sundá, nějaká nálepka na boku, zřejmě firma. Tahle výbava podle mě měla zrcadla v barvě. Hlavně mrkni kolik má servo natočené moto hodin, přes VAGa x 50 by mělo vyjít cca kilometry na tachometru. Také bych mrkl na dlouhodobou spotřebu a porovnal s ujetými kilometry v palubním počítači, protože jsou borci, kteří si někde za barákem najdou kopec, na tom kopci vynulují měřiče, za super spotřebu bez plynu dojedou domu a pak to prodávají ze super spotřebou, ale v celkových ujetých kilometrech v počítači mají místo 5000 km jen 7 km a toho si už všimne málokdo. No myslím si že jde najít lepší auto.

Editováno: , autor: VAG BoBo
Odkaz ke komentáři

ty km nemusí sedět, stačí jestli to valilo dálnice, tak to bude ukazovat podstatně méně, nebo jestli to jezdilo město, tak naopak může vyplašit větším nájezdem....

pokud není VAG, kde se dá dobře mrknout na vstřiky, turbo, rozvody, tak bych rozhodně mrkl na manžety u hřebenu řízení - pokud jsou ochcané od oleje, teče hřeben, oprava cca 10.000,-Kč (tenhle rv má staré TRW a dost odchází)....jinak klasika, koroze na pátých dveřích (pod převisem u RZtky), u předních podběhů - začátek prahů (hromadí se tam bahno a hnije to)....únik oleje kolem turba a EGR (u EGR v těhle km často prolíná = nový EGR ventil cca 2000,-)...zkusil bych auto projet od nízkých plnej plyn pěkně do 3500ot, zda nepadá do nouzáku.....vyzkoušet klimu, zda chladí, zda se dobře reguluje teplota (odchází klapky)...zaměřit se na stav přední nápravy (u TDi dost trpí).....

to vše si můžeš omrknout sám, jinak bohužel, pomohl bych ale jsem taky z druhý půlky ČR

Odkaz ke komentáři

Děkuji oboum moc za rady...Včera jsem se na ní byl kouknou večer přotože jsem zrovna pracovně projížděl kolem. Působila na mě hodně dobře - ve srovnání s kusy které sem měluž možnost vidět a projet se v nich předtím. Jak píše VAK BoBo že jde najít lepší, tak myslím si že za cenu 60tis asi hodně těžko.(podařilo se mi prodávajícího ukecat na 60tis) No dneska tam jednu znova. Přecejen přes den se toho uvidí víc. Jestli nic nenajdu, tak jí asi vemu. Jediné čeho se bojím je ten rok. Přecejen je to už 11let staré auto. Držte mi palce ať trefím do černého a né do nějakého žroutu peněz, protože na to bych už asi neměl:-))))

Odkaz ke komentáři

Co jsem tak koukl a nejsem odborník, tak vidím, že auto má půl roku propadlou technickou (pokud tam tedy majitel napsal, do kdy je STK a ne kdy byla naposled dělaná). Pokud nebyla dělaná, tak to máš STK + zápis auta a máš to hned další 2000 kč, které musíš hned vyhodit :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...