GeorgeCZ Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Zdarec, žádám Vás o radu, Fabia 1.2 TSI 63kw, r. v. 2010, věc se má tak, že auto nenastartuje, přitom startér bez problému točí, ale motor nenaskočí, baterka plně nabitá... dosavaď bez problémů, jen jsem dnes vyměňoval pojistku na zásuvku 12V v autě. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za rady Pozn. : Mám diagnostický kabel na F1 - VAG USB KKL, ale netuším jestli by fungoval i na F2 FL, přes kterej bych to očekoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 diagnostika napoví takhle je to střílení od boku. ale pojistky můžeš zkontrolovat všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeCZ Vloženo 4. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Pojistky jsem prošel a všechny OK, včetně těch na baterce. Je mi jasný, že přes diagnostiku to půjde, jen nevím jestli ten můj kabel je kompatibilní s F2 FL - kabel VAG USB KKL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 S KKL kabelem na takové auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeCZ Vloženo 5. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 S KKL kabelem na takové auto? takže radši na tohle auto nepoužívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jague Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 co chcípací klapka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Já si myslím že ti to ani nepojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Pojistky jsem prošel a všechny OK, včetně těch na baterce. Je mi jasný, že přes diagnostiku to půjde, jen nevím jestli ten můj kabel je kompatibilní s F2 FL - kabel VAG USB KKL Na Fabiu 2 facelift potrebujes HEX CAN kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza155 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 (editace) Včera jsem měl stejný problém (FA II combi 1,6 MPI r.v. 2008). S autem jsem dojel na rezervu (50km zbýval dojezd). Asi 10 dní jsem měl auto na parkovišti odstavené. Včera, když jsem chtěl odjet startér točil, ale motor nenaskočil. Baterka OK. Po konzultaci s mechanikem jsem dolil dva kanystry benzínu (2x5l). Několikrát jsem musel otočit klíčkem do polohy II (sepnutí elektroniky - aby čerpadlo nasálo palivo). Nakonec vše OK (naštěstí). Obdobný problém jsem už řešil jednou u staršího auta. Byla K.O. zapalovací cívka .... Editováno: 4. Duben 2014, autor: Honza155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.