JohnCarter Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 (editace) Dobrý den, chci se zeptat kde najdu snímače na motoru ... a odkud se na ně nejlépe dostanu. Spínač zpětných světlometů... 9.7.2012 našel jsem .. ten je ok.. Spínač kontrolního světla tlaku oleje... 9.7.2012 našel jsem ..ten je v řiti.. jelikož zpátečky po zařazení nejdou a ani neprobliknou,prostě nic. Napájení na žárovky nejde,takže usuzuji že je závada právě ve snímači zpětných světel. Co se týče snímače tlaku oleje tak ten podezřívám zase proto,protože se rosvítí a řve na mě signalizace, neváhal jsem a provedl výměnu oleje a filtru abych měl čisté svědomí,starého oleje bylo dost ale už vyměnit chtěl, proto jsem k tomuto kroku přistoupil bez rozmyslu. Nového oleje jsem nalil přesně tak akorát a chvilku cca.50km to dalo pokoj ,ale poté se kontrolka zase rozblikala a nedává mě pokoj. Oleje je dost tak mě napadlo že jen v tomto bude probém. ....edit.... snímač oleje vyměněn poté v še ok, zpátečky nesvítily kvůli tomu hnusnému kabelovému svazku pod baterkou Editováno: 13. Červenec 2012, autor: JohnCarter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 U těch zpáteček-kontroloval si pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCarter Vloženo 7. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Omlouvám se, já osel nenapsal že pojistky jsem samozřejmě kontroloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 spínač cúvacích svetiel tu spínač tlaku oleja pozri tady..je tam aj foto http://forum.skodahome.cz/topic/110430-vymena-cidla-tlaku-oleje/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.