Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

dá to nějaký signál,že už je baterie v klíči slabá,třeba na na maxi dotu?Nechtěl bych být někde..a pak aby jsem nemohl auto nastartovat.Dostat se do něj dá přepokládam normálně,zámkem pod zaslepkou.

Vloženo

Ano, dá vědět.
Mě i když klíč ještě poslouchal tak při slabší baterii maxidot psal "vyměňte baterii v klíči".

Jak radí manuál: pokud je baterie v klíči mrtvá, odemkneš pod záslepkou klasicky mechanicky, a startuješ tak, že tlačítko START ENGINE zmáčkneš ne prstem, ale klíčenkou (kvůli přenosu informace imobilizéru na krátkou vzdálenost)

Vloženo

mně se teď pokazil klíček, nejde s ním odemknout/zamknout, dioda ani neblikne, prostě totálně umřel. Ale nouzové startování funguje. Kessy se rozhodně není třeba bát

• o 3 týdny později...
Vloženo

jen dveře řidiče a spolujezdce (+ kufr). Aktivní kliky poznáš podle těch žlábků na nich.

Mě to takhle vyhovuje, alespoň můžeš např. zkontrolovat zamčení auta právě zadní klikou.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Dobrý den.

Chci se zeptat,když odemknu auto (systém KESSY) otevřu dveře sednu si na sedačku tak mi blikne na palubovce žlutý symbol volantu s vykřičníkem.

Znamená to pouze odemčení volantu nebo něco jiného?. :kol-32:

Dík

• o 11 měsíců později...
Vloženo

Objevil se mi problem u kessy,prestalo mi fungovat u kliky dveri ridice.Musim pouzit DO.Myslel jsem,ze to jen blbne,coz se uz nekdy stalo,ze to proste hned neotevrelo,nebo nezavrelo.Ted uz to ovsem nejde.Dvere spolujezdce i kufr funguje.Startovani take normal.Nedavno se mi v servise ve dverich vrtali,ale netusim,zda to muze mit souvislost.

Co pak asi mohlo odejit?

Vloženo

Pokud ti ostatní (dveře spolujezdce a kufr) fungují, tak možná bude KO anténa ve dveřích.

Každé dveře i kufr má svojí samostatnou anténu.

Co říká diagnostika?

http://www.eskoda-shop.cz/ostatni-11554/1786-Ant%C3%A9na-pro-kessy-3C0909141

Jinak sporadicky zablblo KESSY i mě, párkrát mě v zimě nepustilo do auta, takže jsem vytáhl klíč a odemkl DO.
Po pár týdnech mi psal MAXIDOT slabou baterii v klíčku. Po výměně baterie to funguje vždy na jedničku!

Vloženo

Pujdu na diagnostiku a dam vedet..Antena je asi moznost,nebo senzor v klice.Moje dvere proste nereaguji,ani zamceni,ani odemceni.Nevim,co jeste jineho je pouze ve dverich ridice.Diky za ten odkaz na antenu,ta neni tak draha.Klika by asi byla horsi.

Vloženo

Pujdu na diagnostiku a dam vedet..Antena je asi moznost,nebo senzor v klice.Moje dvere proste nereaguji,ani zamceni,ani odemceni.Nevim,co jeste jineho je pouze ve dverich ridice.Diky za ten odkaz na antenu,ta neni tak draha.Klika by asi byla horsi.

Takze diagnostika hlasi 1 vec v pameti udalosti

B116B13 ($10110B/1052939) Snimac dotyku vnejsi kliky dveri na strane ridice preruseni

• o 4 týdny později...
Vloženo

Takze to byl drat v pruchodce ano..Uz se zacinaly lamat i dalsi draty(ukazali mi to).Ve  skodovce navrhli vymenu celeho svazku.Udelali kulanci a tak jsem na to pristoupil,rikali myslim 70% sleva material / 30% sleva prace.

Oprava vysla na temer presne 1,9tis..

Samotny svazek stoji jinak cca 3tis...

Pry novejsi svazek by mel byt ohebnejsi...Tenhle vydrzel jen 2,5roku.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Keyless vadný - nesetkal se s tímto hlášením  někdo?

Auto tlačítkem na klíčku otevřít jde. Bezprostředně po odemknutí a zamknutí tlačítkem otevírání pomocí kessy jde, (Zamknu tlačítkem, a pokud chci otevřít bezklíčkově jde to jen pokud sáhnu na kliku max do 30 vteřin, po delší době je bezklíčkové otevírání nefunkční a na displeji je hláška keyless vadný).  

Baterie měněna před 3 měsíci - to ale displej hlásil, že baterie je slabá. Druhý klíček funguje pomocí kessy bezproblémů.

• o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
Vloženo

Zacinam mit trochu problem se startovacim tlacitkem,vynechava,zmacknu a nereaguje,musim zmacknout znovu,nekdy pomuze vic sily,jindy mi to prijde naopak.Prijde mi vymackane.

Da se tlacitko samotne vymenit?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tlacitko vymene v servisu SA,prislo asi na necely tisic Kc a s vymenenou asi 1,2tis Kc.

To je rozdil ted,ani jsem nevedel,jak uz bylo to moje spatny,kdyz se to zhorsovalo postupne.

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...