PetrKV Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 dá to nějaký signál,že už je baterie v klíči slabá,třeba na na maxi dotu?Nechtěl bych být někde..a pak aby jsem nemohl auto nastartovat.Dostat se do něj dá přepokládam normálně,zámkem pod zaslepkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Ano, dá vědět.Mě i když klíč ještě poslouchal tak při slabší baterii maxidot psal "vyměňte baterii v klíči". Jak radí manuál: pokud je baterie v klíči mrtvá, odemkneš pod záslepkou klasicky mechanicky, a startuješ tak, že tlačítko START ENGINE zmáčkneš ne prstem, ale klíčenkou (kvůli přenosu informace imobilizéru na krátkou vzdálenost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Diky Tak uz se toho Kessy tedy nebudu bat:-) a asi pujdu do trochu novejsiho supa a kdyz to tam bude tak bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jets Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 mně se teď pokazil klíček, nejde s ním odemknout/zamknout, dioda ani neblikne, prostě totálně umřel. Ale nouzové startování funguje. Kessy se rozhodně není třeba bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystif_30 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Ty senzory v klikach jsou ve vsech dverich? Me nejdou odemknout zadni dvere. Pouze kufr, ridice a spolujezdce. Je to mozny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 jen dveře řidiče a spolujezdce (+ kufr). Aktivní kliky poznáš podle těch žlábků na nich. Mě to takhle vyhovuje, alespoň můžeš např. zkontrolovat zamčení auta právě zadní klikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystif_30 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Jojo zlabku jsem si vsiml. Tak pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Dobrý den. Chci se zeptat,když odemknu auto (systém KESSY) otevřu dveře sednu si na sedačku tak mi blikne na palubovce žlutý symbol volantu s vykřičníkem. Znamená to pouze odemčení volantu nebo něco jiného?. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 jj, mám to stejně, odemyká se volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Objevil se mi problem u kessy,prestalo mi fungovat u kliky dveri ridice.Musim pouzit DO.Myslel jsem,ze to jen blbne,coz se uz nekdy stalo,ze to proste hned neotevrelo,nebo nezavrelo.Ted uz to ovsem nejde.Dvere spolujezdce i kufr funguje.Startovani take normal.Nedavno se mi v servise ve dverich vrtali,ale netusim,zda to muze mit souvislost. Co pak asi mohlo odejit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Pokud ti ostatní (dveře spolujezdce a kufr) fungují, tak možná bude KO anténa ve dveřích. Každé dveře i kufr má svojí samostatnou anténu. Co říká diagnostika? http://www.eskoda-shop.cz/ostatni-11554/1786-Ant%C3%A9na-pro-kessy-3C0909141 Jinak sporadicky zablblo KESSY i mě, párkrát mě v zimě nepustilo do auta, takže jsem vytáhl klíč a odemkl DO.Po pár týdnech mi psal MAXIDOT slabou baterii v klíčku. Po výměně baterie to funguje vždy na jedničku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Pujdu na diagnostiku a dam vedet..Antena je asi moznost,nebo senzor v klice.Moje dvere proste nereaguji,ani zamceni,ani odemceni.Nevim,co jeste jineho je pouze ve dverich ridice.Diky za ten odkaz na antenu,ta neni tak draha.Klika by asi byla horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Taky mě to blblo ale výměna baterie v klíči a je vše OK. Vydržela skoro dva roky originál baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Pujdu na diagnostiku a dam vedet..Antena je asi moznost,nebo senzor v klice.Moje dvere proste nereaguji,ani zamceni,ani odemceni.Nevim,co jeste jineho je pouze ve dverich ridice.Diky za ten odkaz na antenu,ta neni tak draha.Klika by asi byla horsi. Takze diagnostika hlasi 1 vec v pameti udalosti B116B13 ($10110B/1052939) Snimac dotyku vnejsi kliky dveri na strane ridice preruseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 může být prasklý drát v průchodce dveří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Takze to byl drat v pruchodce ano..Uz se zacinaly lamat i dalsi draty(ukazali mi to).Ve skodovce navrhli vymenu celeho svazku.Udelali kulanci a tak jsem na to pristoupil,rikali myslim 70% sleva material / 30% sleva prace. Oprava vysla na temer presne 1,9tis.. Samotny svazek stoji jinak cca 3tis... Pry novejsi svazek by mel byt ohebnejsi...Tenhle vydrzel jen 2,5roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardajc Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Keyless vadný - nesetkal se s tímto hlášením někdo? Auto tlačítkem na klíčku otevřít jde. Bezprostředně po odemknutí a zamknutí tlačítkem otevírání pomocí kessy jde, (Zamknu tlačítkem, a pokud chci otevřít bezklíčkově jde to jen pokud sáhnu na kliku max do 30 vteřin, po delší době je bezklíčkové otevírání nefunkční a na displeji je hláška keyless vadný). Baterie měněna před 3 měsíci - to ale displej hlásil, že baterie je slabá. Druhý klíček funguje pomocí kessy bezproblémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Špatný klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Nevíte náhodou na jaké přesně frekvenci vysílá klíček signál, když se nemacka žádné tlačítko? Na kličku je 434 Mhz. Ale kolik je to přesně, nevíte? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Zacinam mit trochu problem se startovacim tlacitkem,vynechava,zmacknu a nereaguje,musim zmacknout znovu,nekdy pomuze vic sily,jindy mi to prijde naopak.Prijde mi vymackane. Da se tlacitko samotne vymenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Tlacitko vymene v servisu SA,prislo asi na necely tisic Kc a s vymenenou asi 1,2tis Kc. To je rozdil ted,ani jsem nevedel,jak uz bylo to moje spatny,kdyz se to zhorsovalo postupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 V případě zájmu o dostavbu, lze kessy už dodělat. Náročnost akce se odvíjí od výbavy vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Ferdo jak se to pohybuje cenově ta dostavba? Co to vše obnáší? a co potřebuji za výbavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Náklady: 30 až 50 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 wau no cekal jsme dost ale nevim jestli me to za to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.